Χωρίς προπόνηση στο «Γιαν Μπρέιντελ» πριν το παιχνίδι με την Μπριζ

Ο ΠΑΟΚ έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, έμεινε όρθιος στη Νέα Φιλαδέλφεια και έφυγε με τον βαθμό από την έδρα της ΑΕΚ, σ’ ένα παιχνίδι που βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.
Πηγή: paok24.com
Χωρίς προπόνηση στο «Γιαν Μπρέιντελ» πριν το παιχνίδι με την Μπριζ
Photo Credits: @paok24.com

Oι «ασπρόμαυροι» από σήμερα στρέφουν αποκλειστικά την προσοχή τους στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με την Μπριζ, για τα προημιτελικά του Confence League, και όλοι στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο δεν θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη, για πρόκριση της ομάδας για πρώτη φορά στις τέσσερις καλύτερες ομάδες ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Λουτσέσκου θα περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση του Τάισον, ο οποίος χθες έμεινε εκτός αποστολής λόγω ίωσης, και να φανεί αν ο Βραζιλιάνος θα μπορέσει να ακολουθήσει την υπόλοιπη ομάδα στον προσεχή αγώνα της Πέμπτης. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του «Δικεφάλου του Βορρά», η ομάδα αναμένεται να πετάξει για Βέλγιο την Τετάρτη, με όλη την προετοιμασία γι’ αυτό το παιχνίδι να λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη. Μία μέρα πριν την αναμέτρηση με την Μπριζ ο Ράζβαν Λουτσέσκου κι ένας εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών θα παραβρεθούν κανονικά στη συνέντευξη τύπου στο Στάδιο «Γιαν Μπρέιντελ».

Διαβάστε ακόμη...