Τι κάνουν οι δανεικοί του ΠΑΟΚ;

Είναι γεγονός ότι πλέον οι δανεικοί του ΠΑΟΚ είναι πολύ λιγότεροι σε σχέση με παλαιότερα, με τον “Δικέφαλο” να έχει πλέον πέντε παίκτες που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Πηγή: paok24.com
Τι κάνουν οι δανεικοί του ΠΑΟΚ;
Photo Credits: @paok24.com

Αυτοί είναι ο Λευτέρης Λύρατζης, ο Φιλίπε Σοάρες, ο Μάριος Τσαούσης, ο Παναγιώτης Τζίμας και ο Ίβο Μάροβιτς.

Ξεκινώντας από τον πρώτο,  ο Λύρατζης παραχωρήθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη στον Αστέρα Τρίπολης με τη μορφή δανεισμού για 6 μήνες κι έχει προλάβει ήδη να “γράψει” 6 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League, αλλά και στα πλέι οφ.

Τον περασμένο Γενάρη ο ΠΑΟΚ προχώρησε στον δανεισμό του Φιλίπε Σοάρες στην Φαμαλικάο, μέχρι το καλοκαίρι, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να βρει ο Πορτογάλος το χρόνο συμμετοχής που δεν είχε στον “Δικέφαλο”, ωστόσο, για την ώρα δείχνει να δυσκολεύεται αρκετά, καθώς μετράει μόλις 2 συμμετοχές και συνολικά 37 αγωνιστικά λεπτά στην πατρίδα του, με την ελπίδα ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα σύντομα γι΄αυτόν.

Ο Μάριος Τσαούσης από τη δική του μεριά, αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΣ Γιάννινα και σε αυτή τη φάση, έχει να επιδείξει 21 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League, στο Κύπελλο, αλλά και στα πλέι άουτ, με απολογισμό 1 γκολ και 3 ασίστ, σε μία γεμάτη χρονιά γι΄αυτόν.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίζεται με το ίδιο καθεστώς και ο Παναγιώτης Τζίμας, που πήγε στους Ζωσιμάδες για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και τώρα, έχει να επιδείξει 19 συμμετοχές, με απολογισμό 2 γκολ και 1 ασίστ, όντας από τους βασικούς πρωταγωνιστές του ΠΑΣ, σε μία σεζόν που βέβαια εξελίσσεται με πολλές δυσκολίες και σκαμπανεβάσματα.

Τέλος, ο γεννημένος τον Γενάρη του 2004, Ίβο Μάροβιτς την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στον Πανσερραϊκό και τώρα, βρίσκεται στην Ίσκρα Ντανίλοβγκραντ, που συμμετέχει στην 2η κατηγορία του Μαυροβούνιου, μετρώντας 7 συμμετοχές.

Διαβάστε ακόμη...