«Μαθημένοι στην πίεση, δώσαμε την απάντησή μας»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια για την πρόκριση εις βάρος της Ντινάμο, για τη δική του εμφάνιση και το… μυστικό των αποδυτηρίων!
«Μαθημένοι στην πίεση, δώσαμε την απάντησή μας»
Photo Credits: @paok24.com

Τις σκέψεις του για το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, την… ισοπεδωτική εμφάνιση του ΠΑΟΚ εις βάρος των Κροατών αλλά και τη δική του απόδοση, μίλησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, χωρίς να αποκαλύψει ωστόσο τι είπε στους συμπαίκτες του πριν αυτοί βγουν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας!

Αναλυτικά, ο αρχηγός του Δικεφάλου είπε:

Εάν περίμενε να αντίδρασει η ομάδα και να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ: “Ξέρω πολύ καλά την ομάδα μου και τους παίκτες που έχουμε, οπότε ναι το περίμενα. Δεν παίξαμε καλά στο παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ, είμαστε καλύτερη ομάδα και έπρεπε να αντιδράσουμε για τα αποτελέσματα των προηγούμενων παιχνιδιών. Ήταν μια απάντηση για ότι περάσαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση και την πρόκριση.”

Για την αλλαγή εικόνας μέσα σε λίγες μόλις ημέρες: “Είμαστε μαθημένοι στην πίεση, ζούμε για αυτά τα παιχνίδια, ξέρουμε την πίεση που υπάρχει και μας αρέσει να παίζουμε τέτοια ματς. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και έπρεπε να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε το τι μπορούμε να κάνουμε. Θεωρώ ότι όλοι δώσαμε το 100% του εαυτού μας για την πρόκριση, όχι μόνο οι βασικοί αλλά και τα παιδιά που πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή. Έχουμε δύο εβδομάδες ξεκούραση, είναι μια καλή ευκαιρία να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να συνεχίσουμε να έχουμε αυτή την εικόνα στα πλέι οφ.”

Για το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκει τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράει μετά από κακές εμφανίσεις: “Σε μια τόσο μεγάλη σεζόν με τόσα πολλά παιχνίδια είναι δεδομένο ότι θα έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Το θέμα είναι η αντίδραση που πρέπει να έχουμε και σήμερα νομίζω δείξαμε ότι έχουμε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουμε”

Για το ότι βρίσκεται πλέον στην δεύτερη θέση της λίστας με τις περισσότερες ευρωπαϊκές συμμετοχές: “Δεν κοιτάω τους αριθμούς, είμαι εδώ να βοηθήσω την ομάδα οπότε με χρειαστεί. H ομάδα με χρειάστηκε κόντρα στη Ντινάμο και έδωσα ό,τι είχα στον αγωνιστικό χώρο”

Για το αν μπορεί να μοιραστεί τι είπε στους ποδοσφαιριστές πριν βγουν από τα αποδυτήρια για το παιχνίδι: “Όχι, αυτό είναι μυστικό”

Διαβάστε ακόμη...