Τα προηγούμενα ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ (vid)

Τι είχε συμβεί στις συναντήσεις των δύο ομάδων πριν 14 χρόνια.
Πηγή: paok24.com
Τα προηγούμενα ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ (vid)
Photo Credits: @paok24

Η κληρωτίδα του Europa Conference League έφερε την Κλαμπ Μπριζ στο δρόμο του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τις δύο ομάδες να τίθενται ξανά αντιμέτωπες μετά από 14 χρόνια.

Τη σεζόν 2010-2011, είχαν βρεθεί στον ίδιο όμιλο του Europa League (όπως και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ), με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο «Jan Breydel» στις 16 Σεπτεμβρίου 2010 και να έρχεται ισόπαλο με 1-1. Ο Κουεμάχα είχα ανοίξει το σκορ για τους Βέλγους, αλλά ο Μαλεζάς με κεφαλιά στο 78’, είχε χαρίσει το βαθμό στον ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα του στους ομίλους.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ σε εκείνο το παιχνίδι:
(Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς (89′ Φωτάκης), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (90’+1 Φιλομένο), Παπάζογλου (73′ Ελ Ζαρ)

Το δεύτερο παιχνίδι στην Τούμπα, διεξήχθη στις 2 Δεκεμβρίου 2010, με τον ΠΑΟΚ να θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκριση από την προτελευταία αγωνιστική και να ανοίγει το σκορ, με έναν «κεραυνό» του Βιεϊρίνια στο 25’. Οι Βέλγοι όμως, ισοφάρισαν στο 89’ με τον Στσέποβιτς και το 1-1 δεν άλλαξε ως το τέλος.

Δείτε το βίντεο του εντυπωσιακού γκολ του Βιεϊρίνια ΕΔΩ.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ σε εκείνο το παιχνίδι:
(Χάβος) Κρέσιτς, Ζουέλα, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σακελλαρίου, Βιτόλο, Πάμπλο Γκαρσία, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (72′ Ελ Ζαρ), Σαλπιγγίδης (82′ Αθανασιάδης).

Διαβάστε ακόμη...