Προημιτελικός με rotation για την Ντιναμό (και) ενόψει ΠΑΟΚ

Δεν έχει μόνο ο ΠΑΟΚ αγωνιστικές υποχρεώσεις κατά την διαρκεια της αυριανης ημερας αλλά και η αντίπαλος του στην φάση των «16» του Conference League, Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Πηγή: thessports.gr
Προημιτελικός με rotation για την Ντιναμό (και) ενόψει ΠΑΟΚ
Photo Credits: @thessports.gr

Οι Κροάτες μετά την νίκη στο 95ο λεπτό με αντίπαλο την Ριέκα στο ντέρμπι της Κυριακής με αμφισβητούμενο πέναλτι, αντιμετωπίζει αυριο (19:00) την Γκόριτσα στο «Μάξιμιρ» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ντιναμό, ο Ελβίρ Γιακίροβιτς θα κάνει rotation με αρκετούς παίκτες της ομάδας να δηλώνουν εξαντλημένοι από τα σερί παιχνίδια, ενώ το μεγάλο αστερι της ομάδας ο Μπατούρινα θα προφυλαχθεί και ενόψει των αγώνων με τον ΠΑΟΚ αφού στο ντέρμπι με την Ριέκα δέχτηκε μια κλωτσιά.

Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα, ο Γιακίροβιτς θα κάνει αρκετές αλλαγές, αυτή είναι μια ευκαιρία να αποδείξει στους παίκτες που έχουν λιγότερο χρόνο τον τελευταίο καιρό. Ο Ζαγκόρατς θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια και είναι ότι δεν θα παίξουν σήμερα οι Ριστόφσκι, Πέτκοβιτς, Πιερ-Γκαμπριέλ , Μπρόντιτς , Χαλίλοβιτς.

Θα ξεκουραστεί και ένας από τους στόπερ, μάλλον ο Μπερνάουερ , οπότε ο Ζίβκοβιτς θα πρέπει να παίξει ξανά από την αρχή. Πιθανότατα θα αλλάξει και η συνθεση των άκρων με την παρουσία των Σπίκιτς και Βίντοβιτς .

Αξιζει να σημειωθεί πως ενόψει των αγώνων με τον ΠΑΟΚ, θα έχει δυο ακόμα παίκτες εξτρά, αφού οι Μπούλατ και Ογκιουάρα αναμένεται στις προπονήσεις στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Διαβάστε ακόμη...