Πύρρειος νίκη επί της Γάνδης!

Για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των "16" του Europa Conference League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τη Γάνδη με 1-0, αλλά θα πάει με σημαντικές απουσίες στη ρεβάνς που θα γίνει σε μια βδομάδα...
Πύρρειος νίκη επί της Γάνδης!

Ο Λουτσέσκου παρέταξε αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Λύρατζη, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ τους Τσιγγάρα, Κούρτιτς, μπροστά τους τους Μπίσεσβαρ, Ντόουγκλας, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης τον Άκπομ.

Οι Βέλγοι μπήκαν στο ματς πιέζοντας σε όλο το γήπεδο, έδειξαν ότι είναι μια καλογυμνασμένη ομάδα, χωρίς όμως να έχουν κάποια καθαρή ευκαιρία για να φτάσουν σε κάποιο γκολ. Στο 21ο λεπτό, μετά από γύρισμα του Μπίσεσβαρ η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού, αλλά ο Πολωνός διαιτητής δεν είδε το πέναλτι!

Στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου 45λέπτου, είδαμε ένα παιχνίδι κέντρου, χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τις ομάδες να δίνουν προτεραιότητα στο να διαφυλάξουν τα δίχτυα τους ανέπαφα!

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και στο 53ο λεπτό η κεφαλιά του αμαρκάριστου Άκπομ, πέρασε εκατοστά άουτ, δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι!

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Κούρτιτς εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε σε παίκτη στο τείχος και κατέληξε στα δίχτυα του Ρεφ, κάνοντας το 1-0 για τον ΠΑΟΚ, σκορ που έμελλε να είναι το τελικό στο ματς!

Στα αξιοσημείωτα οι κίτρινες κάρτες που είδαν οι Ζίβκοβιτς, Κούρτιτς, που θα χάσουν τη ρεβάνς της Γάνδης, κάρτες που δόθηκαν για διαμαρτυρία! Ούτε παιδάκια της Κ15 δε θα έπεφταν σε τέτοια λούμπα!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (81' Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας, Κούρτιτς (81' Σβαμπ), Ζίβκοβιτς (86' Μουργκ), Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ (71' Ελ Καντουρί), Άκπομ (86' Τσόλακ).

Γάνδη: Ρεφ, Οκούμου (46' Τορουναρίγκ), Ενγκαντό, Όλσεν, Σαμουίς, Ντε Σαρτ, Καμς, Κάστρο, Οφόε, Χιουλσάγκερ (82' Τισουντάλι), Ντεπουάτρ.

...........................

Τέλος

3 λεπτά οι καθυστερήσεις

87ο λεπτό: Κίτρινη στον Κάστρο

86ο λεπτό: Τσόλακ και Μουργκ, αντί των Άκπομ και Ζίβκοβιτς

84ο λεπτό: Κίτρινη στον Τορουναρίγκα.

82ο λεπτό: Τισουντάλι στη θέση του Χιούλσαγκερ

81ο λεπτό: Μπήκαν Σίντκλεϊ και Σβαμπ, βγήκαν Βιεϊρίνια και Κούρτιτς

80ό λεπτό: Κίτρινη και στον Κούρτιτς! Χάνει και αυτός τη ρεβάνς!!!

71ο λεπτό: Ελ Καντουρί στη θέση του Μπίσεσβαρ

61ο λεπτό: Κίτρινη στον Βιεϊρίνια

58ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Κούρτιτς, ο οποίος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε σε παίκτη στο τείχος και κατέληξε στα δίχτυα του Ρεφ

53ο λεπτό: Μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ! Εκατοστά άουτ η κεφαλιά του Άκπομ!

46ο λεπτό: Τορουναρίγκ στη θέση του Οκούμου

Ξεκίνησε η επανάληψη

Μετά από ένα λεπτό καθυστερήσεων, λήξη του ημιχρόνου

45ο λεπτό: Κίτρινη στον Ζίβκοβιτς για διαμαρτυρία!!! Χάνει τη ρεβάνς! Βλακώδης κίνηση

31o λεπτό: Ο Λύρατζης με ωραία προβολή σταμάτησε το σουτ του Οφόε

26ο λεπτό: Ο Πασχαλάκης προλαβαίνει τονΝτεπουάτρ, μετά από κάθετη του Οφόε

21ο λεπτό: Γύρισμα του Μπίσεσβαρ, δεν προλαβαίνει ο Άκπομ την μπάλα!

5ο λεπτό: Σουτ τουΧιούλσαγκερ, εύκολα ο Πασχαλάκης

4ο λεπτό: Σουτ του Άκπομ, μπλόκαρε ο Ρεφ

3ο λεπτό: Κίτρινη στον Οκούμου

To παιχνίδι ξεκίνησε

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ:  Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (81' Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας, Κούρτιτς (81' Σβαμπ), Ζίβκοβιτς (86' Μουργκ), Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ (71' Ελ Καντουρί), Άκπομ (86' Τσόλακ). Αναπληρωματικοί: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σίντκλεϊ, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σβαμπ, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Μιτρίτσα, Τσόλακ

Γάνδη: Ρεφ, Οκούμου (46' Τορουναρίγκ), Ενγκαντό, Όλσεν, Σαμουίς, Ντε Σαρτ, Καμς, Κάστρο, Οφόε, Χιουλσάγκερ (82' Τισουντάλι), Ντεπουάτρ. Αναπληρωματικοί: Μπολάτ, Βάντεν Μπόρε, Οπερί, Οβούσου, Λέμανγιτς, Τορουναρίγκα, Μαλέντε, Φορτούνα, Γκοντό, Τισουνταλί, Σισέ.

....................................

Το pregame της αναμέτρησης 

Έφτασαν στο γήπεδο οι αποστολές των δύο ομάδων και οι παίκτες έκαναν την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο

Δεν ξεκινάει στο αρχικό σχήμα ο Μαροκινός εξτρέμ Τισουνταλί

Στη θύρα 8 βρίσκονται ήδη οι λίγοι φίλοι της Γάνδης που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη

Πηγή photo: sdna.gr

Ξεκίνησαν ζέσταμα οι Ρεφ και Μπολάτ, ακολούθησαν Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης

19:03 Και οι υπόλοιποι παίκτες της βελγικής ομάδας άρχισαν την προθέρμανση, λίγο αργότερα βγήκε και ο ΠΑΟΚ μέσα σε χειροκροτήματα

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...