Αναζητά το τρίποντο με rotation ...

Την ομάδα της Κράσνονταρ υποδέχεται απόψε στις 22:05 στην Τούμπα ο Δικέφαλος, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.
Αναζητά το τρίποντο με rotation ...

Πριν γράψουμε οτιδήποτε για το ματς, θέλουμε να υπενθυμίσουμε αυτό που από παλιά λέγαμε στη σελίδα: "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΚΟ ΝΤΥΣΙΜΟ"! 

H αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον OTE Sport 2 και θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας. Ο Δικέφαλος θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο ώστε να συνεχίσει να έχει βάσιμες ελπίδες για την πρόκρισή του στους "32" της διοργάνωσης, σε έναν όμιλο που είναι όλα ανοικτά...

Ο Τούντορ δεν υπολογίζει για απόψε τους Τσίμιροτ, Αντονις, Κίτσιου, Κωνσταντινίδη ενώ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Όλσεν ο οποίος υποβλήθηκε σε εξετάσεις και φάνηκε ότι η κάκωση στον αντίχειρα δεν του στερεί τη δυνατότητα συμμετοχής στην αποστολή!

Η 18μελή αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Γλύκο, Όλσεν, Τζαβέλλα, Βίτορ, Κόστα, Μαλεζά, Λέοβατς, Σκόνδρα, Γκολάσα, Κάτσε, Σάμπο, Τζιόλη, Μακ, Πέλκα, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Αθανασιάδη, Μπερμπάτοφ.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν: Ο Γλύκος κάτω από τα δοκάρια, Βίτορ, Κόστα, Μαλεζάς στην άμυνα, στα άκρα της μεσαίας γραμμής Ροντρίγκες και Σκόνδρας, ανάμεσά τους  οι Κάτσε και Σάμπο, στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης και πίσω του οι Πέλκας και Ζάιρο σε ένα 3-4-2-1

Μιλάμε για ένα σχήμα αισθητά διαφοροποιημένο σε σχέση με το παιχνίδι με τη γριά, καθώς δεν θα ξεκινήσουν Όλσεν, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Μακ, Μπερμπάτοφ.

Όσον αφορά την Κράσνονταρ, ο τεχνικός της θα ξεκινήσει ο 38χρονος τερματοφύλακας Ντικάν. Στην άμυνα, από δεξιά προς τ' αριστερά πιθανολογείται πως θέση θα πάρουν οι Γεντρζεγτζικ, Γκρανκβιστ, Στράντμπεργκ, Πετρόφ. Ενα αμυντικό χαφ μπροστά από την άμυνα με τον Γκαζίνσκι να προβάλει ως φαβορί και δυο ακόμη μέσους μπροστά του, τον Ουζμπέκο Αχμέντοφ λοξά δεξιά και τον Γάλλο Καμπορέ αντίστοιχα αριστερά. Σε ρόλο δεξί εξτρέμ ο Μπιστρόφ, από την άλλη πλευρά αντίστοιχα ο Ζοαοζίνιο και στην κορυφή ο 25χρονος Ρώσος επιθετικός Σμολόφ.

Rotation και για τους Ρώσους που έχουν και αυτοί την προσοχή τους στραμμένη στο πρωτάθλημα της χώρας τους πρώτιστα και στη συνέχεια στο Europa League.

Διαιτητής oρίστηκε ο Αντρέας Έκμπεργκ με βοηθούς τους  Φρέντρικ Νίλσον / Μάγκνους Σιόλμπλομ, επιπρόσθετους βοηθούς τους Μοχάμεντ Αλ-Ακίμ / Μίχαελ Λερτζέους, 4ο τον Στέφαν Χάλμπεργκ, παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Σέρβος, Ζόραν Πέτροβιτς και παρατηρητής της UEFA ο Λετονός Τζάνις Μεζέσκις.

 

Διαβάστε ακόμη...