4.000 εισιτήρια μείνανε!

Εξαντλούνται τα εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Φενέρμπαχτσε στην Τούμπα...
4.000 εισιτήρια μείνανε!
Μεγάλη η κίνηση από το πρωί στον ειδικά διαμορφωμένο  χώρο της θύρας 1,  με εκατοντάδες ΠΑΟΚτσήδες να περιμένουν στις ουρές ώστε να εξυπηρετηθούν παίρνοντας στο χέρι τους το μαγικό χαρτάκι.

Μετά από τη σημερινή προπώληση  έμειναν  περίπου 4.000 εισιτήρια τα οποία θα βγουν στα εκδοτήρια το πρωί της Τετάρτης και θα έχουν όσοι επιθυμούν, τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν μια θέση στις εξέδρες της Τούμπας το βράδυ της Πέμπτης.

Οι 4.000 θέσεις, που έμειναν από σήμερα  ελεύθερες, θα βγουν αύριο στις 9 το πρωί στα εκδοτήρια της Τούμπας, τα οποία θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 7 μ.μ.

Σημειώνουμε ότι  διαθέσιμα εισιτήρια υπάρχουν πλέον σε όλες τις θύρες του γηπέδου της Τούμπας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα εναντίον της Fenerbahce SK για τα Playoffs του UEFA Europa League, για τους κατόχους των καρτών διαρκείας.

Την Τετάρτη 18 Αυγούστου (09:00 έως 19:00) και την Πέμπτη 19 Αυγούστου (09:00 έως και την έναρξη του αγώνα) θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια στο γήπεδο της Τούμπας για την πώληση εισιτηρίων σ' όλες τις θύρες του γηπέδου, πλην της Θύρας 8 όπου θα φιλοξενηθούν οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι και τις θέσεις των VIP και τις Σουίτες, όπου ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας".

 

Διαβάστε ακόμη...