Γράφει ιστορία στο Βελοντρόμ!

Ένα ιστορικό παιχνίδι δίνει απόψε στις 22:00 ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας στη Μασσαλία την Μαρσέιγ, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της προημιτελικής φάσης του Conference League ...
Γράφει ιστορία στο Βελοντρόμ!

O αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sports, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν υπολογίζει για σήμερα τους Ολιβέιρα, Μιχαηλίδη, καθώς και τους παίκτες που δε δηλώθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα (Σάστρε, Ζαμπά, Βαρέλα) αν και συμμετέχουν κανονικά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Την αποστολή του Δικεφάλου αποτελούν οι:  Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα, Άκπομ, Τσόλακ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μιλώντας για την αναμέτρηση, μεταξύ των άλλων ανέφερε:  "Μιλάμε γα μια οργανωμένη ομάδα, μια ομάδα με ξεκάθαρο τρόπο παιχνιδιού, ποιοτική ομάδα. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο περιμένουμε να μας πάρει πάρα πολύ ενέργεια για να καταφέρουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ανέφερα και πριν πως θα πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση με έναν σωστό τρόπο, μια αυτοπεποίθηση η οποία θα συνδυαστεί με μια μεγάλη αίσθηση υπευθυνότητας στον αγωνιστικό χώρο για να καταφέρουμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να προσπαθήσουμε να παίξουμε με τον τρόπο τον οποίον γνωρίζουμε και σε κάθε περίπτωση να κάνουμε πολύ πιο δύσκολη τη δουλειά της Μαρσέιγ. Το κλειδί για το αυριανό ματς αλλά και για την πρόκριση είναι το ψυχολογικό κομμάτι".

Ο Λουτσέσκου αναμένεται να ξεκινήσει με τους Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Λύρατζη, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, αμυντικά χαφ τους Κούρτιτς, Τσιγγάρα, μπροστά τους τους Ζίβκοβιτς, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ και στην κορυφή της επίθεσης τον Άκπομ.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δε θα μπορούσε να λείψει από το σημερινό ραντεβού με την ιστορία και περίπου 3.500 οπαδοί θα δώσουν δυναμικό παρόν στις εξέδρες του Βελοντρόμ, δίνοντας ώθηση στους παίκτες μας για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα!

Όσον αφορά τον αντίπαλο ο οποίος βρίσκεται στη 2η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος, ο Σαμπάολι αναμένεται να παρατάξει στο αρχικό σχήμα τους: Μανταντά, Καμαρά, Τσαλέτα-Τσαρ, Σαλιμπά, Γκουέι, Γκεντουζί, Ζέρσον, Παγέ, Ουντέρ, Αρίτ, Μπακαμπού.

Η ΟΥΕΦΑ όρισε τον Πολωνό Σίμον Μαρτσίνιακ, να σφυρίξει τον αγώνα, ενώ βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σοκολνίτσκι και Λιστκιέβιτς, με τέταρτο τον Ρατσκόβσκι.

Θυμηθείτε την προϊστορία μας με τις γαλλικές ομάδες ΕΔΩ

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!

Διαβάστε ακόμη...