ΠΑΟΚ το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει!

Για τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των "16" του Conference League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην  Ghelamco Arena, τη Γάνδη με 1-2 και πέρασε στους "8"...
ΠΑΟΚ το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει!

Ο Λουστέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Λύρατζη, αμυντικά χαφ τους Σβαμπ, Τσιγγάρα, μπροστά τους τους Μπίσεσβαρ, Ντόουγκλας, Μουργκ και στην κορυφή της επίθεσης τον Άκπομ.

Οι Βέλγοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και σφυροκόπησαν την περιοχή μας με κύματα επιθέσεων, εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία του ΠΑΟΚ στις πτέρυγες. Στο 6ο λεπτό, το πλασέ του Τισουντάλ πέρασε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε το γυριστό του ίδιου παίκτη δύο λεπτά αργότερα.

Στο 13ο λεπτό, η κεφαλιά του Σαμουίζ κατέληξε άουτ και έξι λεπτά αργότερα το πέταλο που φιλοξενούσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ απειλήθηκε με κατεδάφιση! Ο λόγος; Ο Κρέσπο με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Ρεφ κάνοντας το 0-1.

Οι γηπεδούχοι δεν περίμεναν τέτοια εξέλιξη, ανέκοψαν για 15 λεπτά τις επιθέσεις τους, ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το ματς, με τους Βέλγους να απειλούν ξανά στο 35ο λεπτό, με τον Τισουντάλι, που από θέση τετ α τετ σούταρε άουτ!

Στο 39ο λεπτό η Γάνδη έφτασε στην ισοφάρισημε κεφαλιά του Ντεπουάτρ, σε μια φάση στην οποία η άμυνά μας ολιγώρησε. Με το σκορ ισόπαλο 1-1 πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια, όταν ακούστηκε το σφύριγμα του Γερμανού διαιτητή.

Με την έναρξη της επανάληψης, οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι με φόρα και στο 47ο λεπτό, χάθηκε καλή ευκαιρία για αυτούς όταν το κοντινό σουτ του Σαμουίζ πέρασε ευτυχώς άουτ. Ο ΠΑΟΚ απάντησε δύο λεπτά αργότερα με τον Άκπομ να βγαίνει τετ α τετ με τον Ρεφ αλλά να πλασάρει άουτ!

Ο Λουτσέσκου βλέποντας την αδυναμία του ΠΑΟΚ στα πλάγια (μεσοαμυντικά) πέρασε στο ματς τους Σίντκλεϊ, Τέιλορ και κάπου εκεί καθήλωσε την επιθετικότητα των Βέλγων. Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το ματς και όταν του δόθηκε η ευκαιρία, στο 76ο λεπτό, χτύπησε για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά με τον Ντόουγκλας, μετά από μπαλιά του Βιεϊρίνια, ο οποίος έπαιζε με ράμματα στο κεφάλι!

Τα λεπτά που ακολούθησαν ως τη λήξη ήταν διαδικαστικά και ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πανηγύρισε την πρόκριση στους "8", όταν ακούστηκε το τελευταίο σφύριγμα του Ζίμπερτ!

Οι συνθέσεις:

Γάνδη: Ρεφ, Οκούμου, Ενγκαντέ, Τορουναρίνγκα, Κάστρο Μέντεζ (86' Όλσεν), Κουμς, Οβούσου, Σαμουΐζ (91' Φορτούνα), Οφόε (82' Μπεζούς), Τισουντάλι, (82' Χιουζλάγκερ) Ντεμπουάτρ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο (46' Μιχάι), Ίνγκασον, Λύρατζης, Σβαμπ (85' Μιτρίτσα), Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ (57' Σίντκλεϊ), Ντόουγκλας, Μουργκ (70' Τέιλορ), Άκπομ (85' Τσόλακ)

................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

94ο λεπτό: Ο Πασχαλάκης σταμάτησε το σουτ του Χιούλσαγκερ

6 λεπτά οι καθυστερήσεις

86ο λεπτό: Κίτρινη στον Τσόλακ

85ο λεπτό: Μιτρίτσα στη θέση του Σβαμπ και Τσόλακ στη θέση του Άκπομ

82ο λεπτό: Διπλή αλλαγή η Γάνδη. Μπήκαν Μπεζούς και Χιουζλάγκερ και βγήκαν Οφόε και Τισουντάλι

76ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ντόουγκλας

71ο λεπτό: Κίτρινη στον Οβούσου για φάουλ στον Ντόουγκλας

70ό λεπτό: Τέιλορ στη θέση του Μουργκ

57ο λεπτό: Σίντκλεϊ στη θέση του Μπίσεσβαρ

54ο λεπτό: Κεφαλιά του Ντεπουάτρ, άουτ

53ο λεπτό: Ο Πασχαλάκης απέκρουσε το μακρινό σουτ του Οφόε

49ο λεπτό: Ευκαιρία με τον Άκπομ! Βγήκε τετ α τετ, πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ!

47ο λεπτό: Καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους! Κοντινό σουτ του Σαμουίζ, ευτυχώς άουτ

46ο λεπτό: Μιχάι στη θέση του Κρέσπο

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

39ο λεπτό: 1-1 η Γάνδη με με κεφαλιά του Ντεπουάτρ

35ο λεπτό: Απειλεί η Γάνδη με τον Τισουντάλι, που από θέση τετ α τετ σούταρε άουτ

31ο λεπτό: Κίτρινη στον Οφόε για διαμαρτυρία

19ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Κρέσπο και 0-1

13ο λεπτό: Κεφαλιά του Σαμουίζ άουτ

11ο λεπτό: Σουτ του Ντόουγκλας, άουτ

8ο λεπτό: Γυριστό του Τισουντάλι, άουτ η μπάλα, πιέζει η Γάνδη

6ο λεπτό: Πλασέ του Τισουντάλι, άουτ

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Βέλγους στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

Γάνδη: Ρεφ, Οκούμου, Ενγκαντέ, Τορουναρίνγκα, Κάστρο Μέντεζ (86' Όλσεν), Κουμς, Οβούσου, Σαμουΐζ (91' Φορτούνα), Οφόε (82' Μπεζούς), Τισουντάλι, (82' Χιουζλάγκερ) Ντεμπουάτρ. Αναπληρωματικοί: Μπολάτ, Τζόχμανς, Οπερί, Μπεζούς, Λέμαϊτς, Χουσλάγκερ, Χάνσε-Όλσεν, Νούριο Φορτούνα, Γκοντέ, Σισέ

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο (46' Μιχάι), Ίνγκασον, Λύρατζης, Σβαμπ (85' Μιτρίτσα), Τσιγγάρας, Μπίσεσβαρ (57' Σίντκλεϊ), Ντόουγκλας, Μουργκ (70' Τέιλορ), Άκπομ (85' Τσόλακ). Αναπληρωματικοί: Ταλιχμανίδης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Τέιλορ, Σίντκλεϊ, Τσαούσης, Μιτρίτσα, Τσόλακ, Σοάρες, Κουλιεράκης, Κούτσιας.

..................................

Το pregame της αναμέτρησης

20:26 Άδειο το γήπεδο, με τους πρώτους οπαδούς του ΠΑΟΚ να παίρνουν θέση στο πέταλο.

20:27 Έφτασε στο γήπεδο η αποστολή του ΠΑΟΚ (και της Γάνδης) με τους παίκτες να κάνουν την καθιερωμένη ανανωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο.

Γεμίζει σιγά σιγά το κομμάτι της κερκίδας με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΟΥΕΦΑ όρισε τον Γερμανό Ντάνιελ Ζίμπερτ να σφυρίξει την αναμέτρηση, ενώ για βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Γιαν Ζάιντελ, Ράφαελ Φόλτιν. 4ος θα είναι ο Σβεν Γιαμπλόνσκι, ενώ στο παιχνίδι δε θα υπάρχει VAR.

Γέμισε η κερκίδα μας (πηγή photo και video: sdna.gr)

21:10 Ξεκίνησαν ζέσταμα οι τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ, ακολούθησαν αυτοί των γηπεδούχων

21:17 Και οι υπόλοιποι παίκτες της Γάνδης προθερμαίνονται

21:25 Μέσα σε εκδηλώσεις λατρείας από τον κόσμο του Δικεφάλου που είναι στο γήπεδο βγήκε και ο ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, με την αγωνία όλων μας στο ... κόκκινο!

Εκτός από όσους εξασφάλισαν θέση στο πέταλο, υπάρχουν αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ διάσπαρτοι στις εξέδρες του σταδίου

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...