"Όποιος δεν είναι έτοιμος, να το πει!"

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Γιάσμιν Κούρτιτς παραδέχθηκε πως δεν τίθεται θέμα δικαιολογιών στην ήττα, έστρεψε την προσοχή του στη Λίνκολν και απέφυγε να μιλήσει για φαβορί και αουτσάιντερ!
"Όποιος δεν είναι έτοιμος, να το πει!"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επομένη της ήττας από τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Για εμάς είναι καλό ότι έχουμε παιχνίδι μετά από 2-3 ημέρες. Στο παιχνίδι της Κυριακής δεν ήρθε το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Δεν είμαστε συνηθισμένοι να αγωνιζόμαστε σε συνθετικό γήπεδο και πρέπει να το δούμε στην προπόνηση και αύριο να παρουσιαστούμε όχι 100%, αλλά 110% έτοιμοι».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί στην αναμέτρηση: «Δεν θα πούμε εμείς ποιος είναι φαβορί, μια ομάδα για να βρίσκεται στη φάση των ομίλων έχει ποιότητα, εμείς θέλουμε να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και να δείξουμε την ποιότητα που διαθέτουμε».

Για το αν έχει προσαρμοστεί μέχρι τώρα στον ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι όσο περνάει ο καιρός συνηθίζω περισσότερο και γνωρίζω τους συμπαίκτες μου. Δεν υπάρχει δικαιολογία όταν χάνεις ένα παιχνίδι. Όταν μπαίνεις μέσα να παίξεις, πρέπει να είσαι έτοιμος. Πνευματικά θεωρώ πως είμαι έτοιμος, οπότε όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν... Όλοι είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι και αν κάποιος δεν νιώθει έτοιμος πρέπει να σηκώσει το χέρι και να το πει, αλλά νιώθω ότι όλοι είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα».

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου: «Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτελεί πρόβλημα αν αφήσεις τον εαυτό σου να το σκεφτεί. Μιλάμε για έναν αγωνιστικό χώρο για ένα γήπεδο που είναι παντού στον κόσμο, εμείς κοιτάμε τι κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο και τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Διαβάστε ακόμη...