Where’s Waldo?: Andrija Zivkovic Edition

Το γνωστό παιχνίδι "Που είναι ο Γουόλντο;" αποφάσισε να παίξει στην Ολλανδία κόντρα στην Αϊντχόβεν ο Αντρίγια Ζίβκοβτς. Αποτέλεσμα; Ένας ατομικός τίτλος με την ενέργειά του να κερδίζει το βραβείο του PAOK TV Play of the Month Νοεμβρίου.
Where’s Waldo?: Andrija Zivkovic Edition

Μπορεί στο φινάλε ο ΠΑΟΚ να έφυγε με άδεια χέρια από το PSV Stadion, αλλά στο πρώτο 20λεπτο ήταν απολαυστικός και πολύ γρήγορα βρέθηκε να έχει προβάδισμα δύο τερμάτων.

Ένας από τους πρωταγωνιστές του Δικεφάλου ήταν ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς , ο οποίος στη φάση του δεύτερου γκολ μας χάρισε το highlight του αγώνα. Ο Σέρβος πήρε τη μπάλα και εξέθεσε τον Μαντουέκε με μία φανταστική ντρίπλα και τον ανάγκασε να τον ψάχνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στην ψηφοφορία για το PAOK TV Play of the Month Νοεμβρίου ο Α.Ζίβκοβιτς σάρωσε στις προτιμήσεις του κοινού και με ποσοστό 73,58% κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε η ασίστ του Στέφαν Σβαμπ στην ίδια φάση, με τον Αυστριακό να σερβίρει στον Τζόλη για να βρει δίχτυα, ενώ την τριάδα έκλεισε η κάθετη του Ομάρ Ελ Καντουρί στη Λαμία στον Ουαγκέ , στο πρώτο γκολ του Δικεφάλου.

Συνδεθείτε στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου και δείτε ξανά την απίθανη ενέργεια του Α.Ζίβκοβιτς .

Διαβάστε ακόμη...