Ευρώπη Season Finale

Τους ποδοσφαιριστές που θα έχει αύριο στη διάθεσή του κόντρα στην Γρανάδα (19:55), γνωστοποίησε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.
Ευρώπη Season Finale

Ανάμεσα σε αυτούς, βρίσκεται και ο 17χρονος Κωνσταντέλιας που πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει αύριο το ντεμπούτο του να μοιάζει ιδιαίτερα πιθανό από τη στιγμή που το παιχνίδι είναι παντελώς αδιάφορο για τον Δικέφαλο.

"Η φάση των ομίλων του Europa League ρίχνει αυλαία και μαζί ολοκληρώνεται κι ο ευρωπαϊκός κύκλος του ΠΑΟΚ για την τρέχουσα σεζόν. Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τη Γρανάδα στο γήπεδο της Τούμπας με στόχο το θετικό φινάλε μιας διαδρομής που ξεκίνησε το καλοκαίρι από τα προκριματικά του Champions League.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τους Ισπανούς ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (09.12) στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενεργοποίησης, rondo, τακτική και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Ροντρίγκο Σοάρες έκανε θεραπεία κι ασκήσεις στο γυμναστήριο και την πισίνα. Εκτός από τη μάχη κόντρα στους Ισπανούς είναι ο τιμωρημένος Δημήτρης Γιαννούλης , αλλά και ο τραυματίας Ενέα Μιχάι" ανέφερε σχετικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την αποστολή να αποτελείται από τους:

Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ουαγκέ, Λύρατζη, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη, Εσίτι, Τσιγγάρα, Ντόουγκλας. Ελ Καντουρί, Νινούα, Σβαμπ, Βρακά, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Τσόλακ και Κούτσια.

Αντίθετα, εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Γιαννούλης, οι Βιεϊρίνια και Περέιρα που δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα, οι τραυματίες Ροντρίγκο Σοάρες, Μιχάι καθώς και οι Ρέι, Ταλιχμανίδης.

Διαβάστε ακόμη...