Η αποστολή για Αϊντχόβεν

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε, τα τεστ για τον Covid 19 ήταν όλα αρνητικά και ο ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμος για την αναμέτρηση κόντρα στην Αϊντχόβεν για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.
Η αποστολή για Αϊντχόβεν

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας είχε δουλειά στην τακτική πριν το παιχνίδι κόντρα στους Ολλανδούς. Μετά το απαραίτητο ζέσταμα, οι παίκτες δούλεψαν με τους προπονητές στο κομμάτι της τακτικής προσέγγισης της αναμέτρησης, ενώ στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ενέα Μιχάι συνεχίζει με θεραπεία, πριν αναχωρήσει για Ιταλία, όπου θα χειρουργηθεί στο γόνατο. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, καθώς και τα τεστ για τον Covid 19 ήταν αρνητικά.

Αναλυτικά οι παίκες που απαρτίζουν την αποστολή για την επικείμενη αναμέτρηση είναι οι:Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ροντρίγκο , Ουαγκέ , Λύρατζης , Ίνγκασον , Βαρέλα , Μιχαηλίδης , Κρέσπο , Γιαννούλης , Εσίτι , Τσιγγάρας , Ελ Καντουρί , Ντόουγκλας , Σβαμπ , Νινούα , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Τζόλης , Τσόλακ , Κούτσιας .

Διαβάστε ακόμη...