Άξιζε τη νίκη στη Γρανάδα ...

Για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 εκτός έδρας με τη Γρανάδα ...
Άξιζε τη νίκη στη Γρανάδα ...

Ο Φερέιρα, απέναντι σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδας της Ισπανίας αυτήν την περίοδο, παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ροντρίγκο, Γιαννούλη, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς και Τσόλακ.. Ένα κλασικό 3-4-2-1 το οποίο στο πρώτο ημίχρονο λειτούργησε εξαιρετικά!

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε όλους τους διαδρόμους προς τη εστία του Ζίβκοβιτς με αποτέλεσμα στο πρώτο 45λεπτο οι γηπεδούχοι να είναι -χωρίς υπερβολή- κυριολεκτικά ανύπαρκτοι! Οι παίκτες μας σταδιακά πήραν μέτρα στο γήπεδο, δεν αρκέστηκαν σε σποραδικές αντεπιθέσεις, αλλά προσπάθησαν παίζοντας οργανωμένα να διασπάσουν την άμυνα της Γρανάδα.

Στο 17ο λεπτό, μετά το φάουλ που εκτέλεσε ο Σβαμπ, ο Βαρέλα πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ στο 28ο λεπτό, βγήκε η σέντρα του Ίνγκασον, όμως στο γύρισμα του Σβαμπ, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της Γρανάδα. Ήταν η καλύτερη στιγμή μας στο πρώτο μισό του παιχνιδιού, με την τύχη να μας γυρίζει την πλάτη για μια φορά ακόμη!

Στα υπόλοιπα λεπτά του ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ συνέχισε να παίζει με την μπάλα κάτω, χωρίς να καταφέρει να βρει διάδρομο προς την εστία του Ρουί Σίλβα.

Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο ζωντανά στο ματς, είχαν μια καλή στιγμή στο 50ό λεπτό, όταν ο Ζίβκοβιτς έδιωξε δύσκολα την κεφαλιά του Γκοναλόν, αλλά στη συνέχεια το ματς ισορρόπησε και ο ΠΑΟΚ έπαιξε στα ίσα στους Ισπανούς.

Αυτό που έλειπε από την ομάδα ήταν μια καλή τελική μπαλιά, η οποία βγήκε στο 91', όταν ο Σβαμπ ανατράπηκε πεντακάθαρα μέσα στην περιοχή, όμως ο ρέφερι δεν έδωσε το πέναλτι δείχνοντας άουτ!

Εξαιρετική η λειτουργία της μεσαίας μας γραμμής, αλλά και της άμυνάς μας, με τους παίκτες μας να πραγματοποιούν ένα από τα καλύτερα φετινά τους παιχνίδια! 

Οι συνθέσεις:

Γρανάδα: Ρουί Σίλβα, Βαγέχο, Χερμάν, Ερέρα, Νέβα, Γκοναλόν (90' Εντεκί), Μίγια, Ματσίς (90' Ντουάρτε), Πουέρτας, Κένεντι (73' Μοντόρο), Σουάρες (73' Σόρο). 

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ροντρίγκο (75' Ουαγκέ), Γιαννούλης, Μουργκ (69' Ελ Καντουρί), Α. Ζίβκοβιτς, Τσόλακ (69' Σφιντέρσκι).

...............................

Τελος

92ο λεπτό: Κίτρινη στον Ντόουγκλας

91ο λεπτό: Το κοράκι δε δίνει το καθαρό πέναλτι που έγινε στον Σβαμπ

90ό λεπτό: Μπήκαν Ντουάρτε και Εντελόν ενώ βγήκαν οι  Ματσίς και Γκοναλόν

89ο λεπτό: Εύκολα ο Ζίβκοβιτς το σουτ του Σόρο

87ο λεπτό: Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ με τον Ζίβκοβιτς να σουτάρει και ο Σίλβα να μπλοκάρει

84ο λεπτό: Ο Ελ Καντουρί βρήκε έξυπνα τον Σφιντέρσκι, το σουτ του τελευταίου το μπλόκαρε ο Ρουί Σίλβα

75ο λεπτό: Ουαγκέ στη θέση του Σοάρες

74ο λεπτό: Κίτρινη στον Ζ. Ζίβκοβιτς για διαμαρτυρία σε φάουλ που του έγινε και δε δόθηκε

73ο λεπτό: Βγήκαν οι Κένεντι και Σουάρες και μπήκαν οι Μοντόρο και Σόρο

69ο λεπτό: Σφιντέρσκι και Ελ Καντουρί στις θέσεις των Τσόλακ και Μουργκ

67ο λεπτό: Φάουλ για τον ΠΑΟΚ σε πολύ καλή θέση και κίτρινη στον Βαγιέχο. Πάλι καθυστερημένα το σφύριξε! Στα σώματα η μπάλα...

64ο λεπτό: Κίτρινη κάρτα στον Γιαννούλη, για κράτημα αντιπάλου

59ο λεπτό: Μολίνα στη θέση του Ερέρα

50ό λεπτό: Ο Ζίβκοβιτς έδιωξε δύσκολα την κεφαλιά του Γκοναλόν

Ξεκίνησε η επανάληψη, χωρίς αλλαγές οι ομάδες

Ημίχρονο

1 λεπτό οι καθυστερήσεις

45ο λεπτό: Κίτρινη στον Ερέρα για μαρκάρισμα στον Σβαμπ

43ο λεπτό: Ατομική προσπάθεια του Ίνγκασον, μπήκε στην περιοχή αλλά σούταρε άουτ

32ο λεπτό: Σε κόρνερ ο Ζ. Ζίβκοβιτς το σουτ του Ματσίς

28ο λεπτό: Σέντρα του Ίνγκασον, γύρισμα του Σβαμπ, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι

25ο λεπτό: Κίτρινη κάρτα στον Σοάρες

17ο λεπτό: Μετά το φάουλ που εκτέλεσε ο Σβαμπ, ο Βαρέλα πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα άουτ!

9ο λεπτό: Φάουλ για τον ΠΑΟΚ στον άξονα της εστίας, αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή. Εκτελέστηκε με κομπίνα, αλλά ο Σβαμπ δεν πρόλαβε την μπάλα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Γρανάδα στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

Γρανάδα: Ρουί Σίλβα, Βαγέχο, Χερμάν, Ερέρα, Νέβα, Γκοναλόν (90' Εντεκί), Μίγια, Ματσίς (90' Ντουάρτε), Πουέρτας, Κένεντι (73' Μοντόρο), Σουάρες (73' Σόρο). Αναπληρωματικοί: Φάμπρεγκα, Πέρεθ, Μπρισέ, Μοντόρο, Ντουάρτε, Μολίνα, Σόρο, Μαρτίνεθ

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ροντρίγκο (75' Ουαγκέ), Γιαννούλης, Μουργκ (69' Ελ Καντουρί), Α. Ζίβκοβιτς, Τσόλακ (69' Σφιντέρσκι). Αναπληρωματικοί: Πασχαλάκης, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Ουαγκέ, Λύρατζης, Εσίτι, Νινούα, Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Κούτσιας

.....................................

Το pregame της αναμέτρησης

20:15 Έφτασε στο Nuevo Estadio de Los Cármenes ο ΠΑΟΚ και οι παίκτες έκαναν ήδη την καθιερωμένη αναγνωστιστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο που δείχνει να είναι στην καλύτερη κατάσταση!

20:35 Έγινε γνωστή η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

21:15 Ξεκίνησαν ζέσταμα οι τερματοφύλακες και των δύο ομάδων

21:23 Και οι υπόλοιποι παίκτες της ενδεκάδας μας βγήκαν για προθέρμανση στο Nuevo Estadio de Los Cármenes, ακολούθησαν οι γηπεδούχοι  

Διαβάστε ακόμη...