Το forum ψηφίζει Δημήτρη Γιαννούλη!

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ο παίκτης του ΠΑΟΚ που ψηφίζεται από τα μέλη του forum της σελίδας σαν πολυτιμότερος του Δικεφάλου στη νίκη - πρόκριση επί της Μπενφίκα!
Το forum ψηφίζει Δημήτρη Γιαννούλη!

Ο Κατερινιώτης αμυντικός μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα σταδιακά ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, ήταν αυτός που σημείωσε το 1-0 σύμφωνα με το επίσημο site της UEFA (αν και αρχικά χρεώθηκε σαν αυτογκόλ στον Βερτόνγκεν),  ενώ μετά από δική του καταπληκτική προσπάθεια ήρθε στο 75' ο Αντρίγια Ζϊβκοβιτς να κάνει το 2-0.

Ο Δημήτρης "χρωστούσε" ένα μεγάλο ματς σε καθοριστικό παιχνίδι και δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο αγώνα για να το κάνει!

Ψηφίζεται σαν πολυτιμότερος από το 57% των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία, ενώ ψήφους παίρνουν ακόμη οι: Σβαμππ 14%, Ζίβκο Ζίβκοβιτς 13%, Ελ Καντουρί 7%, Ίνγκασον - Κρέσπο - Τζόλης από 2%, Μιχαηλίδης - Άκπομ - Εσίτι - Αντρίγια Ζίβκοβιτς από 1%

Όσοι είστε εγγεγραμμένα μέλη του forum της σελίδας μπορείτε να μπείτε ΕΔΩ και να πάρετε μέρος στη διαδικασία που είναι σε εξέλιξη.

Και μια και ο λόγος για το forum του paokmania, μετά τη λήξη του ματς "έσπασε" κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας, καταρρίπτοντας κατά πολύ το προηγούμενο!   

Διαβάστε ακόμη...