Η «ασπρόμαυρη» παράνοια στο Κιλκίς μέσα από ένα επικό βίντεο!
Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ εξασφάλισε με χαρακτηριστική άνεση την πρόκρισή της στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, με την παρουσία των φίλων της ομάδας να είναι ιδιαίτερα δυναμική.
Πηγή: paok24.com
SHARE:
Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΟΚ εξασφάλισε με χαρακτηριστική άνεση την πρόκρισή της στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας των Τράχωνων Αλίμου με το εμφατικό 7-1. Ο Δικέφαλος δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες και «σφράγισε» το εισιτήριο για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Κιλκίς, στο πλαίσιο των επετειακών δράσεων για τα 100 χρόνια του συλλόγου με τίτλο «Ο ΠΑΟΚ στην επαρχία», με την παρουσία των φίλων της ομάδας να είναι ιδιαίτερα δυναμική.
Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε και το εντυπωσιακό βίντεο που δημοσίευσε η επίσημη σελίδα του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Σερρών, αποτυπώνοντας την ατμόσφαιρα από την εξέδρα, όπου οι οπαδοί του Δικεφάλου σήκωσαν ένα εντυπωσιακό πανό με το μήνυμα «Ένας Αιώνας».