«Τη νίκη δεν την θέλει κανείς περισσότερο από εσάς»

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 απέναντι στους Θρακομακεδόνες και προκρίθηκε στον τελικό του Final-4 της Futsal League B’, εξασφαλίζοντας παράλληλα την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.
Πηγή: paok24.com
«Τη νίκη δεν την θέλει κανείς περισσότερο από εσάς»
Photo Credits: @acpaok.gr

Ο τελικός είναι σήμερα στις 15:30, με τον Δικέφαλο του Βορρά να αντιμετωπίζει τον ΑΟΔ Κορυδαλλού. Ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Μαυρίδης, δημοσίευσε το βίντεο με την ομιλία του στην ομάδα, πριν τον ημιτελικό. Μια ομιλία – πώρωση για την νίκη και την άνοδο ενώ παράλληλα έκανε και το κάλεσμα του στον κόσμο για δυναμικό παρόν και στον τελικό, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου.

«9 μήνες πριν σε αυτά τα αποδυτήρια μαζεύτηκαν 20 μαύρα πρόβατα, 20 ασυμβίβαστα παιδιά, 20 τύποι που δεν έκαναν πότε αυτό που τους έλεγαν,20 ημίτρελοι που έπρεπε να μάθουν ένα άθλημα από την αρχή και να μπουν σε ένα καλούπι… Είχα μια δουλειά για 9 μήνες.. Να μιλάω στην ψυχή τους. Πριν από κάθε αγώνα έβρισκα πάντα κάτι να τους πω για να μην χαλαρώνουν, απλά χθες αυτά τα παιδιά έπρεπε να αποδείξουν γιατί φοράνε αυτή την φανέλα. Σήμερα στις 15:30 θα πρέπει να αποδείξουν για το τι είναι γεννημένοι να κάνουν… Όποιος χάρηκε και πανηγύρισε χθες και νιώθει γεμάτος ας κάτσει σπίτι του, οποίος θέλει να είναι πρωταθλητής να έρθει 15:30 στην Μίκρα» έγραψε ο Μαυρίδης στην δημοσίευση του στο Instagram, την οποία συνόδεψε με το παρακάτω βίντεο:

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...