Ανακοίνωση ΑΣ ΠΑΟΚ: «Επιστολή επιβεβαίωσης χρημάτων από τον Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα»

Εξελίξεις στο σίριαλ της Νέας Τούμπας, με την νέα ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ κατά την οποία ο Αριστοτέλης Μυστακίδης έστειλε με κούριερ επιστολή επιβεβαίωσης χρημάτων ύψους 250 εκατομμυρίων αναφορικά με την κατασκευή του γηπέδου.
Ανακοίνωση ΑΣ ΠΑΟΚ: «Επιστολή επιβεβαίωσης χρημάτων από τον Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα»
Photo Credits: @acpaok

Αναλυτικά:

«Θεσσαλονίκη, 09/07/2025

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, ενημερώνει τα μέλη του και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι την 09/07/2025 εστάλη μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών στα γραφεία του συλλόγου, επιστολή επιβεβαίωσης χρημάτων από την Ελβετική τράπεζα UBS ότι υπάρχουν διαθέσιμα κεφάλαια στο όνομα του κ. Αριστοτέλη Μυστακίδη κατ΄ ελάχιστον ποσού διακοσίων πενήντα εκατομμυρίων ευρώ (250.000.000€) για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας.

Άμεσα συνήλθε το ΔΣ του ΠΑΟΚ, προκειμένου να λάβουν γνώση όλα τα μέλη του, ενημερώθηκε η πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ έγινε και επικοινωνία με την πλευρά του κ. Μυστακίδη.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης το ΔΣ του Α.Σ. ΠΑΟΚ καταβάλλει και θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ευόδωση του κοινού σκοπού και θα ενημερώνει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΌΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ».

Διαβάστε ακόμη...