«Ο ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι» (vid)

Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του. Οι παίκτες της ομάδας του τον έκαναν περήφανο και το πανηγύρισε μαζί τους.
«Ο ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι» (vid)

Ήταν όμως έτοιμος και αποφασισμένος. Ο Ιβάν Σαββίδης αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό βρέθηκε στην Μικτή Ζώνη της Τούμπας, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και είχε να πει πολλά.

 Μετά τα απαραίτητα συγχαρητήρια, τα οποία μοίρασε σε παίκτες και τεχνικό τιμ για την μεγάλη τους επιτυχία, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε την είδηση της ημέρας, η οποία δεν ήταν άλλη από την μονιμοποίηση του Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Αφού λοιπόν ανακοίνωσε τον προπονητή της νέας σεζόν, δήλωσε ότι θα στηρίξει απόλυτα το πλάνο που θα του παρουσιάσουν τόσο ο Ίβις όσο και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λιούμπος Μίχελ για την επόμενη σεζόν.

Στην συνέχεια έστειλε το μήνυμα του σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Ένα μήνυμα ενότητας και αλλαγής. Ένα μήνυμα συσπείρωσης ενάντια στο τωρινό καθεστώς. Ένα μήνυμα κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, της οποίας ο ΠΑΟΚ ηγείται και είναι πλέον κοντά.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Μικτή Ζώνη της Τούμπας μέσα από την κάμερα του PAOK TV.

Διαβάστε ακόμη...