«Προβληματίζει ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Βασίλης Βασιλάκος και μίλησε μεταξύ άλλων για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα στα πλέι – οφ.
«Προβληματίζει ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Κάποιοι υπαλληλίσκοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ νομίζουν πως έχουν διοικητικές εξουσίες και με κατηγορούν πως ασκώ πολιτική κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εκφράζουν άποψη για άτομα που έχουν δώσει την ψυχή τους για τον ΠΑΟΚ και λένε πράγματα για να δικαιολογούν την πληρωμή τους».

Για το πρόβλημα που είχε προκύψει στην είσοδο του στο γήπεδο:

«Είχε γίνει ένα λάθος με το «τσέκινγκ» στη πόρτα αλλά το θέμα λύθηκε».

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο:

«Πρέπει να δούμε αν έχει την δυνατότητα ο σημερινός ΠΑΟΚ να κερδίσει τον Πανιώνιο ιδιαίτερα αν κατέβει με αλλαγές. Το ότι ο ΠΑΟΚ έχει απόδοση πέντε στο στοίχημα είναι ντροπή. Αυτό δείχνει μια προκατάληψη πως ο ΠΑΟΚ θα χάσει το παιχνίδι. Στην τελευταία αγωνιστική έχουν ήδη παρουσιαστεί διάφορα τέτοια προβλήματα. Ο κόσμος περνάει την μεγαλύτερη κρίση όλων των εποχών. Πλέον, κανείς δεν πηγαίνει στο γήπεδο. Όλα έγιναν για να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και να κάνει μια φιέστα».

Για το αν μπορούσε ο φετινός ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα:

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε παίκτες που να ήξεραν να κάνουν πρωταθλητισμό αλλιώς θα το έπαιρνε το πρωτάθλημα. Το Δεκέμβριο όταν χρειάστηκε βοήθεια η ομάδα, δεν την είχε».

Για τα πλέι – οφ:

«Αυτή την στιγμή προβληματίζει ο ίδιος ο ΠΑΟΚ και δείχνει πως δεν μπορεί να κερδίσει. Δείχνει πως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του στα πλέι – οφ και πως δεν μπορεί να ξεφύγει από την μετριότητα. Η ομάδα δεν μπορεί να βάλει γκολ και δεν ξέρω αν θα ξεπεραστεί αυτό. Δεν ξέρω τι θα γίνει στα αποδυτήρια. Αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο δεν είναι μια εικόνα που να δείχνει πως ο ΠΑΟΚ έχει συνέλθει ή πως η αλλαγή προπονητή έχει φέρει κάτι διαφορετικό».

Για την νέα ακαδημία που δημιουργείται:

«Μια παρέα παλαίμαχων παικτών όπως ο Κούδας, ο Αποστολίδης, εγώ, ο Σκαρτάδος και άλλοι που μένουν στο Πανόραμα δημιουργήσαμε μια ομάδα για να βοηθήσουμε την Περιφέρεια σε θέματα ακαδημιών, εντελώς δωρεάν. Ο Κούδας θα είναι πρόεδρος στην ομάδα. Η ακαδημία θα ονομάζεται "ποδοσφαιρικός Αθλητικός Ομιλος Αρσακλή". Θα είναι εντελώς δωρεάν και θα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από όλη την Θεσσαλονίκη. Προπονητές θα είμαστε εγώ, ο Σκαρτάδος και θα το κάνουμε με χορηγούς. Κάνουμε μια προσπάθεια λόγω της κρίσης που υπάρχει. 25 του μηνός στις 20:00 θα γίνει η αρχή. Έχουμε μαζευτεί μια παρέα για να βοηθήσουμε. Τα χρώματα μας είναι τα χρώματα της Τραπεζούντας και το έμβλημα θα είναι κάτι που θα ταιριάζει με την εικόνα του Βυζαντίου».

Διαβάστε ακόμη...