A+ A A-

Καταδικάζουν με ανακοινώσεις τους οι Σύνδεσμοι

Τρεις ακόμη Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ (Lemmy, Ιωαννίνων και Ανόβερου) με ανακοινώσεις τους που ανέβηκαν στο επίσημο site των Συνδέσμων, καταδικάζουν την επίθεση της ΧΑ στη "Θύρα 4".

Διαβάστε αναλυτικά:

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΕΥΟΣΜΟΥ LEMMY

Αν και σαν σύνδεσμος δεν είμαστε των ανακοινώσεων τόσο,όσο των πράξεων,στην παρούσα κατάσταση όμως όπου ένα πολιτικό κόμμα (ο Θεός να το κάνει) επιτίθεται σε έναν από τους ιστορικότερους συνδέσμους όχι μόνο του Π.Α.Ο.Κ μας αλλά και όλης της Ελλάδας, τότε το μόνο που μπορεί να καταφέρει είναι να μας βρίσκει μπροστά του από δω και πέρα!!

Δεν θα πάρουμε θέση για το συμβάν με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, υπάρχουν υποτίθεται αρμόδιοι στην ΠΑΕ γι'αυτο. Εμάς η δουλειά μας είναι μέχρι τα κάγκελα της 4..

Όσο για σας όμως ντοπαρισμένα πολιτικά αποβράσματα, ασχοληθείτε με κάτι που είστε καλύτεροι ... κοπανήστε κανέναν άπορο μετανάστη, εξαγοράστε με κανένα τσουβάλι πατάτες καμιά ψήφο και γενικά κάντε ότι άλλο στο διάολο θέλετε αλλά τον Π.Α.Ο.Κ και τον λαό του μην τολμήσετε να τον ξαναπιάσετε στο βρωμόστομά σας!!

Υ.Γ 1. Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΑΣ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ..

Υ.Γ 2. Ο Π.Α.Ο.Κ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΗ

Υ.Γ 3.ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ Π.Α.Ο.Κ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Υ.Γ 4. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΕΥΟΣΜΟΥ LEMMY

...........................................................................

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

O Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ καταδικάζει την ανακοίνωση του πολιτικού κόμματος της χ.α. που στρέφεται εναντίον ενός από τους ιστορικότερους συνδέσμους του οπαδικού μας κινήματος (ΘΥΡΑ-4) και καλεί τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ.(συνδέσμους ή μη) που αγαπάει πραγματικά τον σύλλογό μας, πέρα και πάνω από οτιδήποτε άλλο,να πράξει το ίδιο

Όποιος απειλεί ένα μέλος της οικογένειας μας τοτέ απειλεί όλη την οικογένεια.τότε μόνο απέναντί του μπορεί να μας βρει.ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι και δεν θα γίνει ερμαίο στις ορέξεις των πολίτικων βλέψεων ανθρώπων,που το μόνο που δεν τους ενδιαφέρει είναι το καλό του συλλόγου αλλά η διάσπαση του οπαδικού μας κινήματος.

Υ.Γ. ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ Π.Α.Ο.Κ. ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

...........................................................................

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ανόβερου

Σε σημαντικά θέματα που αφορούν την ομάδας μας, συνήθως σαν σύνδεσμος παίρνουμε επίσημα θέση και λέμε την άποψή μας. Στο συγκεκριμένο θέμα Κάτσε δεν είχαμε σκοπό να παρέμβουμε μιας και θεωρούμε πως το πρόβλημα είναι καθαρά εσωτερικό της ομάδας μας.Υπάρχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ η οποία και θα αποφασίσει για την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή,φυσικά εμείς σαν σύνδεσμος καταδικάζουμε την ενέργεια του παίκτη, τον θεωρούμε τελειωμένο από την ομάδας μας,όλα όμως αυτά είναι προβλήματα της ομάδας μας και θα τα λύσουμε μόνοι μας. Και ξαφνικά βλέπουμε μια εμετική επίθεση της ΧΑ εναντίον του μεγαλύτερου και ιστορικότερου συνδέσμου της χώρας της Θύρας 4... Και ακριβώς εδώ θέλουμε να παρέμβουμε, θέλουμε επίσημα να δηλώσουμε στα αδέρφια μας της Θ4 πως είμαστε εδώ μαζί σας και θα τσαλακώσουμε οποιονδήποτε θελήσει να βλάψει την οικογένειά μας. Πόσο μάλιστα φασιστοειδή άτομα που εκμεταλλευόμενοι την οικονομική κρίση της χώρας μας βγήκαν στην επιφάνεια από τις τρύπες τους και βρύχονται σε ξένους, μαύρους, κίτρινους και μελαμψούς. Αποβράσματα της ΧΑ στην ανακοίνωση της Θ4 καταλάβατε πως οι πρόγονοί μας, οι ιδρυτές του μεγάλου ΠΑΟΚ ήρθαν μετανάστες και σαν Έλληνες στην Ελλάδα. Ε ναι λοιπόν είμαστε μετανάστες και σας περιμένουμε να σας κάνουμε ότιδήποτε ιδιαίτερο μάθημα, από την Ελληνική Γλώσσα που δυστυχώς ΔΕΝ γνωρίζετε, μέχρι σωφρονισμό... Γιατί αν γνωρίζατε Ελληνικά, αμόρφωτα όντα, θα καταλαβαίνατε ότι η πρόταση στην ανακοίνωση της Θ4 το μετανάστες και σαν Έλληνες αναφέρεται μεταφορικά και όχι με την πραγματική έννοια. Γνωρίζουν οι πάντες τι τράβηξαν στην ζωή τους οι πρόσφυγες παππούδες μας για να επιβιώσουν στις νέες πατρίδες,και το πως τους αντιμετώπιζαν οι ντόπιοι... Τούρκους τους έλεγαν και μην φοβάστε να το παραδεχτείτε, αυτή είναι η αλήθεια και όμως επιβίωσαν και μεγαλούργησαν και ένα από τα επιτευγματά τους είναι ο ΠΑΟΚ. Ζούμε στην Γερμανία και θα μας επιτρέψετε να γνωρίζουμε από πρώτο χέρι αυτό που αντιπροσωπεύετε εσείς στην Ελλάδα. Μην τολμήσετε να ξαναπιάσετε ποτέ ξανά στο στόμα σας την ομάδα μας, όχι μόνο εσείς αλλά και κανένα άλλο πολιτικό κόμμα ή φορέας. Για μας ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά ένα αθλητικό σωματείο, είναι θρησκεία μας, είναι κίνημα ο ΠΑΟΚ ποτισμένο με αίμα, γιατί κάτι φασιστοειδή σαν και σας σφάζανε τους προγόνους μας πριν 90 χρόνια περίπου και όμως σήμερα είμαστε και πάλι εκατομύρια σ' όλον τον κόσμο.

με εκτίμηση,

Η διοίκηση του συνδέσμου
ΠΑΟΚ Ανοβέρου

Υ.Γ.: Την ευαισθησία της ΧΑ δεν την είδαμε ποτέ όταν στα αθηναικά γήπεδα η ιαχή βούλγαροι πάλεται και ΔΕΝ θα δεχτούμε άλλα μαθήματα ιστορίας, γιατί απλά ΔΕΝ την γνωρίζετε...

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2013 19:22

HEADER  

 
+4 katavlakiotis: ΑΠ: Καταδικάζουν με ανακοινώσεις τους οι Σύνδεσμοι

ειδε κανενας το πρωτοσελιδο του σημερινου πρωταθλητη;(κωλογαυρου)
για κοιταξτε λιγο να φρικαρετε και εσεις

07-09-2013 16:49 #1
 
 
+1 οπαδός των οπαδών τουΠΑΟΚ: ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά

περήφανος για τους συνδέσμους μας....

ΝΑ ΜΗΝ ξαναπιάσουν οι δοσίλογοι τον ΠΑΟΚ μας και το ΛΑΟ ΜΑΣ, στο στόμα τους!!!!!

07-09-2013 23:36 #2
 
 
+1 Mytilini4: Καταδικάζουν με ανακοινώσεις τους οι Σύνδεσμοι

Η ηλίθια κίνηση του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας (είτε εν γνώση του είτε όχι) σαφώς και δεν μας βρίσκει σύμφωνους.
Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι προσφυγικό σωματείο και έχει νιώσει στο πετσί του ενέργειες κάθε διαχρονικού UCK που πρεσβεύει τον αλυτρωτισμό και το μίσος.
Η θέση μας ταυτίζεται με την ιστορικότερη θύρα του οπαδικού κινήματος, την ΘΥΡΑ 4.
Δεν δεχόμαστε από κανένα πολιτικό κόμμα υποδείξεις και νουθεσίες πολύ περισσότερο από την χ.α. που μόλις λίγες μέρες πριν άνοιξε τα μάτια και τα αυτιά της .Προφανώς όλες τις άλλες φορές όταν ακούγανε " !@#$, Λεσβία, Μακεδονία", αυτοί άκουγαν γυαλί, μαλλί και παντελόνι Lee και μάλλον γιαυτό δεν έχουν πάρει θέση ανάλογη με την θέση που πήρανε με τον ποδοσφαιριστή που ανήκει στην ομάδα μας...
Για να τελειώνουμε ο Π.Α.Ο.Κ. είναι κίνημα και όλοι εμείς έχουμε τον Π.Α.Ο.Κ. πάνω από όλα.

Υ.Γ. Λαός που φώναξε.... ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ....ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ !@#$Α ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ....δεν τον νοιάζει ούτε η ζωή του μπροστά στο μεγαλείο του να είσαι Π.Α.Ο.Κ.....Πόσο μάλλον ένας Κάτσε...

08-09-2013 02:44 #3
 

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν δικαίωμα να σχολιάσουν.

Τελευταια posts

Τι γραφουν τα ΜΜΕ

 • Για τον ΠΑΟΚ
 • Για τους αντιπαλους
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_PREV MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_NEXT
Δύο το απόλυτο!

Δύο το απόλυτο!

04-12-2021 | paok24.com

Κάνει έφεση ο ΠΑΟΚ

Κάνει έφεση ο ΠΑΟΚ

03-12-2021 | paok24.com

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

03-12-2021 | acpaok.gr

ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

03-12-2021 | acpaok.gr

ΟΦΝΙ-ΠΑΟΚ Mαteco

ΟΦΝΙ-ΠΑΟΚ Mαteco

03-12-2021 | acpaok.gr

 • 1
 • 2
 • 3
MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_PREV MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_NEXT
Paokmania.Gr - To ανεξάρτητο site των οπαδών του ΠΑΟΚ | All rights reserved.