Players’ Player of the Year – Khaled Narey

Είναι ίσως το σημαντικότερο βραβείο που μπορεί να κερδίσει ένας ποδοσφαιριστής σε μία σεζόν. Η απόλυτη αναγνώριση από τους δικούς του ανθρώπους, τους συμπαίκτες του, με τους οποίους ζει καθημερινά και παλεύει στο πλευρό τους.
Players’ Player of the Year – Khaled Narey

Νικητής του Players' Player of the Year για τη σεζόν 2022-23 είναι ο Κάλεντ Νάρεϊ.

Ήρθε στη Θεσσαλονίκη το περασμένο καλοκαίρι κι έμοιαζε να ήταν μέλος της ομάδας εδώ και πολλά χρόνια. Προσαρμόστηκε άμεσα κι εξελίχθηκε από το ξεκίνημα σε πρωταγωνιστή, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Ράζβαν Λουτσέσκου , που του έδωσε φανέλα βασικού κι αυτός τον δικαίωσε πανηγυρικά.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν απολαυστικός. Έπιαξε σε 35 αγώνες, σημείωσε οκτώ γκολ, ενώ μοίρασε και 11 ασίστ. Στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν στάθηκε άτυχος καθώς ένα πρόβλημα υγείας τον κράτησε μακριά από την αγωνιστική δράση, αλλά πλέον έχει επανέλθει, προπονείται ατομικά και προετοιμάζεται για την έναρξη της νέας σεζόν.

Οι συμπαίκτες του αναγνώρισαν την προσφορά του σε μία δύσκολη σεζόν, με πολλά σκαμπανεβάσματα και τον τίμησαν με την ψήφο τους, χαρίζοντάς του το βραβείο του πολυτιμότερου.

Ο Γερμανός εξτρέμ κέρδισε στα σημεία τον Ντόουγκλας Αουγκούστο . Ο Βραζιλιάνος στην κορυφαία του σεζόν με τη φανέλα του Δικεφάλου, εξελίθηκε ως τον απόλυτο ηγέτη της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι . Ο Κροάτης τερματοφύλακας, ήρθε κι αυτός το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα, πήρε την θέση του βασικού από την αρχή, έκανε εξαιρετικά παιχνίδια και έδειξε πως το μέλλον του ανήκει.

Διαβάστε ακόμη...