Fans’ Man of the Match o Ντάντας

Ο Τιάγκο Ντάντας αναδείχθηκε Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική της Super League 2022-23.
Fans’ Man of the Match o Ντάντας

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας, με ένα γκολ του Κούρτιτς στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Λουτσέσκου θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς, έχοντας αρκετές κλασικές ευκαιρίες, αλλά τελικά το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Ένα από τα πρόσωπα του αγώνα ήταν χωρίς αμφιβολία ο Τιάγκο Ντάντας . Ο Πορτογάλος μέσος έκανε ένα μεστό και γεμάτο παιχνίδι. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο των γραμμών της ομάδας του στο χορτάρι, βοήθησε σε κάθε φάση του αγώνα, ενώ είχε και δύο εξαιρετικές μπαλιές στον Νάρεϊ , τις οποίες ο Γερμανός δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match o Ντάντας πήρε την πρώτη θέση με ποσοστό 59,42% και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο, αφήνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου τον Ντόμινικ Κοτάρσκι , ο οποίος ήταν εκεί όταν τον χρειάστηκε η ομάδα του, ενώ έδειξε αυτοθυσία στην τελευταία φάση του αγώνα και κατάφερε να κερδίσει τη μονομαχία, αν και δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Γιάσμιν Κούρτιτς . Ο Σλοβένος ήταν αυτός που έδωσε τη λύση στην ομάδα του με μία έξοχη κεφαλιά μετά από κόρνερ του Νάρεϊ , ενώ είχε γενικά εξαιρετική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε ακόμη...