ΠΑΟΚ x Intersport – Retail The Story 2

Ο ΠΑΟΚ και τα Intersport ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για την πώληση επίσημων προϊόντων του συλλόγου από το δίκτυο καταστημάτων της μεγαλύτερης αθλητικής αλυσίδας στην Ελλάδα για τη σεζόν 2022-23.
ΠΑΟΚ x Intersport – Retail The Story 2

Ο ΠΑΟΚ κι η Intersport, πριν ένα περίπου χρόνο, ήρθαν να διαλύσουν τα ταμπού και να φέρουν νέα δεδομένα sτο sports marketing γενικότερα, με μία τελείως διαφορετική προσέγγιση.Μία συνεργασία που έδωσε τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να προσεγγίσει τους φίλους σε όλη την ελληνική επικράτεια, να τους εξυπηρετήσει και να δυναμώσει την εμπορική του παρουσία.

Σύμφωνα με το ποδοσφαιρικό κλισέ, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, έτσι ο Δικέφαλος συνεχίζει την συνεργασία του με μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες αθλητικών ειδών, την Intersport, για την πώληση των επίσημων προϊόντων στο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας.

Και τη σεζόν 2022-23 θα μπορείτε να βρείτε την κλασική ριγέ, αλλά και την μαύρη εμφάνιση του ΠΑΟΚ, καθώς και τα δύο T-Shirt αποστολής σε άσπρο και μαύρο χρώμα, τόσο στα φυσικά καταστήματα, όσο και στο eshop του Intersport.

Let's retail the story again...

Διαβάστε ακόμη...