Η θέση του Paokmania: Κανείς δεν θέλει να ξέρει που βρίσκεται ο Ιβάν

  Για ακόμα μια χρονιά, η... ακριβής τοποθεσία του Ιβάν Σαββίδη αποτελεί κάποιου είδους ξεχωριστή είδηση για τα ΜΜΕ που αφορούν τον ΠΑΟΚ, όπως άλλωστε και για όσα εσχάτως επέλεξαν να επενδύσουν στο κοινό άλλων ομάδων κάνοντας πολιτική εις βάρος του Δικεφάλου...
Η θέση του Paokmania: Κανείς δεν θέλει να ξέρει που βρίσκεται ο Ιβάν

Ήδη από το 2019 και την απότομη απομάκρυνση του Ιβάν από τα φώτα της δημοσιότητας, δημιουργήθηκε ανησυχία και γκρίνια στον κόσμο του ΠΑΟΚ σχετικά με το αν ο ευεργέτης του συλλόγου «τα παράτησε». Σε αυτό βεβαίως συνέβαλε η τοξική, δηλητηριώδης, βαθιά άρρωστη προπαγάνδα που επέβαλε το γνωστό παρακράτος, μιλώντας για «ασθένεια», «εκδίωξη από την Ελλάδα» κλπ.
Όλοι γνωρίζουμε από που εκπορεύονται αυτές οι «ειδήσεις», τι είδους συμφέροντα εξυπηρετούν, όπως άλλωστε και το πόσο αποδεικνύουν ότι ο Σαββίδης χάλασε τη ζαχαρένια της κλίκας που κατοικοεδρεύει στην Αττική εδώ και διακόσια χρόνια, διαλύοντας οποιαδήποτε ευκαιρία ανάπτυξης άλλων συλλόγων όπως και άλλων περιοχών του τόπου.
Σε κάθε περίπτωση, είναι γνωστή η ανησυχία και η παραφιλολογία που αναπτύχθηκε, αφού ο Σαββίδης επέλεξε να μείνει μακριά από τον κόσμο του ΠΑΟΚ και από τη Θεσσαλονίκη. Παρά την ανησυχία και τις καθόλα λογικές ενστάσεις του κοινού, που θεωρεί ότι δεν γίνεται να διοικηθεί σοβαρά ο ΠΑΟΚ με κενή τη σουίτα του μεγαλομετόχου επί τόσο μεγάλο διάστημα, τίποτα από αυτά δεν σημαίνει ότι νοιαζόμαστε για το που ακριβώς κάνει διακοπές ο Ιβάν.
Πέρα από την ιδιωτικότητά του, που οφείλουμε να σεβαστούμε, καταντά πλέον γραφικό να θεωρείται κάποιου είδους θετική έκπληξη και σοβαρή είδηση, το γεγονός ότι πήγε στο Πόρτο Καρράς (δικής του ιδιοκτησίας...) να κάνει βουτιές.
Ο Ιβάν Σαββίδης είναι επιχειρηματίας μεγάλου βεληνεκούς. Σίγουρα μεγαλύτερου από τα συνήθη δεδομένα της Ελλάδας. Δεν είναι στάρλετ του σινεμά, δεν τον απασχολεί το Ινσταγκραμ (εκτός αν σκοπεύει να το αγοράσει) και σίγουρα δεν νοιάζεται καθόλου να κοροϊδεύει τον κόσμο με ανούσια δημοσιεύματα.
Καλό είναι λοιπόν τα ΜΜΕ και όσοι διοχετεύουν ειδήσεις σε αυτά, να ξαναζυγίσουν την κατάσταση και να καταλάβουν πως τέτοιου είδους πρωτοσέλιδα και επικεφαλίδες ρεπορτάζ, όχι μόνο δεν βελτιώνουν την κατάσταση, αλλά τη χειροτερεύουν, την ευτελίζουν.
Και για να γίνουμε ακόμα πιο συγκεκριμένοι, θυμίζουμε πως ΚΑΙ φέτος υπάρχει αυξημένη γκρίνια για τα κενά της ομάδας και για το γεγονός ότι παρότι πράγματι διατέθηκαν λεφτά για μεταγραφές, η ομάδα δείχνει ανέτοιμη και ανήμπορη να κάνει πρωταθλητισμό.
Πολύ ομορφότερο θα ήταν λοιπόν για κάθε συνοπαδό, να διαβάζει για εκπλήξεις σε εκείνους τους τομείς, παρά για το αντηλιακό που έβαλε ο Ιβάν.
Αν δεν υπάρχουν τέτοιου είδους ειδήσεις, τότε προτιμότερο θα ήταν να σεβαστούν όλοι την πολιτική χαμηλών τόνων που χάραξε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια (την οποία τηρεί απαρέγκλιτα κόντρα στις απαιτήσεις του κοινού, κόντρα ακόμα και στην ανάγκη να κατευναστεί η γκρίνια) παρά να αναμασάμε μπαρούφες.

Διαβάστε ακόμη...