Φιλική νίκη με καλή εμφάνιση!

Άνετη επικράτηση του Δικεφάλου με 4-0 σκορ απέναντι στην Γκόου Αχέντ Ίγκλς στο πλαίσιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.
Φιλική νίκη με καλή εμφάνιση!

Στο πρώτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας της σεζόν 2022-23 ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-0 της Γκόου Αχέντ Ιγκλς στην Ολλανδία κι έδωσε την δυνατότητα στον Ράζβαν Λουτσέσκου να βγάλει κάποια πρώιμα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ετοίμασε δύο 11άδες και έδωσε από 45 λεπτά στους περισσότερους από τους διαθέσιμους παίκτες, με τους Βιεϊρίνια και Α.Ζίβκοβιτς να μένουν εκτός, όπως κι ο Κοτάρσκι , αλλά και ο Ενέα Μιχάι που έφτασε σήμερα στο Άπελντοορν.Το παιχνίδι ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές να ξεφύγουν από την καθημερινότητα των σκληρών προπονήσεων και να δείξουν στο τεχνικό επιτελείο όλα όσα έχουν μάθει αυτές τις πρώτες μέρες της σεζόν.Οι Ντάντας , Κάργας , Ράφα Σοάρες και Κουαλιάτα πήραν φανέλα βασικού στο ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τον Δικέφαλο και μετά τα πρώτα 15 αναγνωριστικά λεπτά ο ΠΑΟΚ άρχισε να κυκλοφορεί σωστά τη μπάλα και να προσπαθεί να φτιάξει ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία.Το μοναδικό γκολ του πρώτου ημιχρόνου ήρθε από τον Νέλσον Ολιβέιρα , ο οποίος ξεκίνησε τη φετινή προετοιμασία όπως ακριβώς και την περσινή. Ο Πορτογάλος φορ κατέβασε τη μπάλα με το στήθος μετά από σέντρα του Φιλίπε Σοάρες και με άψογο τελείωμα έκανε το 1-0 στο 29′.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τον Δικέφαλο. Ο Λύρατζης έκανε τη σέντρα από δεξιά κι μετά από κόντρα σε αμυντικό η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0 στο 47′.Ο ΠΑΟΚ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην επανάληψη, είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα και έκανε αρκετές ευκαιρίες, βρίσκοντας δίχτυα ακόμα δύο φορές.Στο 63′ μετά από εξαιρετική σέντρα του Ομάρ Ελ Καντουρί , ο Αντρέ Ρικάρντο με κεφαλιά έκανε το 3-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Στέφαν Σβαμπ να γράψει το όνομά του στη λίστα των σκόρερ.Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά και και πλάσαρε, με τον Αυστριακό να σπρώχνει με τακουνάκι τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 4-0.Ο ΠΑΟΚ θα δώσει το δεύτερο φιλικό του το Σάββατο (02.07) στις 16:30, ώρα Ελλάδας, κόντρα στη Γκρόνιγκεν.

Οι συνθέσεις του Δικεφάλου:

Α Μέρος – Ζίβκοβιτς , Σάστρε , Κάργας , Παναγιώτου, Ράφα Σοάρες , Ντάντας , Φιλίπε Σοάρες , Ντόουγκλας , Λάμπρου, Κουαλιάτα , Ολιβέιρα

.Β Μέρος – Ταλιχμανίδης , Λύρατζης , Ίνγκασον , Κουλιεράκης, Τσαούσης , Σβαμπ , Τσιγγάρας , Ελ Καντουρί , Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο (78′ Τζίμας), Τσόλακ .

 

Θυμηθείτε το live του αγώνα:

Νέλσον Ολιβέιρα, Αντρέ Ρικάρντο και Στέφαν Σβαμπ οι σκόρερ του ΠΑΟΚ, ενώ το 0-2 ήταν με αυτογκόλ του Μπάκερ.

90ο λεπτό: Τέλος του αγώνα Γκόου Αχέντ Ίγκλς 0-4 ΠΑΟΚ

88ο λεπτό: Δοκάρι για τους Ολλανδούς από ένα δυνατό, καλό σουτ του Στάινφελντερ.

Προληπτικά εκτός αγώνα ο Λευτέρης Λύρατζης, με 10 συνεχίζει ο ΠΑΟΚ. Ο Τζίμας στη δεξιά πλευρά της αμυντικής γραμμής.

78ο λεπτό: Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Παναγιώτης Τζίμας θα περάσει στη θέση του Αντρέ Ρικάρντο.

73ο λεπτό: ΓΚΟΛ και 0-4 ο ΠΑΟΚ! Από τα δεξιά ο Κωνσταντέλιας θα δοκιμάσει το σουτ με ανάποδο πόδι, θα την βρει ελάχιστα ο Σβαμπ και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα.

 Τα εύσημα στον Λύρατζη για το 0-2.

 

63ο λεπτό: ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! Σέντρα ακριβείας από τα αριστερά ο Ελ Καντουρί, ο Αντρέ Ρικάρντο με δυνατή κεφαλιά θα κάνει το 0-3!

61ο λεπτό: Κλέψιμο μπάλας ψηλά από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, το σουτ του Κωνσταντέλια με το δεξί λίγο άουτ.

47ο λεπτό: ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ! 0-2 το σκορ με αυτογκόλ του Μπάκερ κάνοντας κακή προβολή έπειτα από σέντρα του Λύρατζη.

46ο λεπτό: Έναρξη 2ου ημιχρόνου

Γκόου Αχέντ Ίγκλς: Γιάνσεν, Αβεντισιάν, Ντάιλ, Μπλόμε, Οζτούρκ, Μπάκερ, Βάιζενμπεργκ, Σααθόφ, Μπέρενσοτ, τερ Χάαρ, Στάινφελντερ

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Ρικάρντο, Κωνσταντέλιας, Τσόλακ

Με διαφορετικές ενδεκάδες στο 2ο ημίχρονο και οι δυο ομάδες.

Τέλος 1ου ημιχρόνου: Γκόου Αχέντ Ιγκλς 0-1 ΠΑΟΚ

43ο λεπτό: Μίνι διακοπή για ανάσες δροσιάς, έχει πέσει και ένα καπνογόνο εντός αγωνιστικού χώρου.

32o λεπτό: Ο Σάστρε πάτησε περιοχή από τα δεξιά, δοκίμασε ένα σουτ χωρίς να έχει καλή ισορροπία, η μπάλα άουτ.

Ο Πορτογάλος φορ θα πετύχει το πρώτο ανεπίσημο γκολ του Δικεφάλου για τη σεζόν 2022-23.

29ο λεπτό: ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ με τον Νέλσον Ολιβέιρα να δέχεται εξαιρετικά την προωθημένη του Φιλίπε Σοάρες και να πλασάρει με το αριστερό.

18ο λεπτό: Λίγο άουτ το σουτ του Μπέρντεν, πρώτη φάση για τους Ολλανδούς.

10ο λεπτό: Ένα σουτ του Φιλίπε Σοάρες πολύ ψηλά άουτ, χωρίς κάποια μεγάλη φάση το πρώτο δεκάλεπτο.

Η προσέλευση του κόσμου είναι αρκετά μεγάλη με φιλάθλους κι από τις δυο ομάδες.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς στη σέντρα.

Έναρξη του αγώνα

Οι δυο ομάδες μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Η Ολλανδική ομάδα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία και τερμάτισε στην 13η θέση με 36 βαθμούς, στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού. 

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προθερμαίνονται

Image

Image

Image

Image

Οι συνθέσεις:

Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Ντε Λανγκ, Φοντάν, Κάιπερς, Ιντζές, Λίντχορστ, Λίντμπεργκ, Ρόμενς, Αντεκάνι, Μπέρντεν, Στόκερς, Νικολάι.

ΠΑΟΚ (α' ημίχρονο):  Ζίβκοβιτς, Ράφα Σοάρες, Παναγιώτου, Κάργας, Σάστρε, Αουγκούστο, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Κουαλιάτα, Λάμπρου, Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ (β' ημίχρονο): Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Κουλιεράκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Ρικάρντο, Κωνσταντέλιας, Τσόλακ.

πηγή φωτογραφιών paokfc.gr

 

 

Διαβάστε ακόμη...