Τρίποντο με γκολάρες [εικόνες]

Με δύο πανέμορφα γκολ στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε με 2-0 της ΑΕΛ στο γήπεδο του Μακεδονικού για την 33η αγωνιστική της Betsson Super League 2.
Τρίποντο με γκολάρες [εικόνες]

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό, είχε ρυθμό, φάσεις και διάθεση κι από τις δύο ομάδες κι άφησε ικανοποιημένους όσους το παρακολούθησαν. Ο ΠΑΟΚ Β κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης κι είχε την ουσία για να φύγει με το τρίποντο.

Στο πρώτο κομμάτι του αγώνα οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή, χωρίς να βρουν γκολ. Ο Δικέφαλος ανέβαζε σταδιακά την απόδοσή του και ήταν αυτός που είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες μέχρι την ανάπαυλα, με κορυφαία φάση το δοκάρι στο 39′ μετά από σουτ του Σαλαμούρα.

Ο ΠΑΟΚ Β μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος κι απείλησε στο ξεκίνημα με τον Πανίδη. Στο 56′ ο Τάχατος ήρθε να δώσει τη λύση για τους γηπεδούχους.

Ο φουλ μπακ του Δικεφάλου έκλεψε έξω από την περιοχή της ΑΕΛ και με ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0.

Η ΑΕΛ προχώρησε σε τέσσερις αλλαγές, προκειμένου να φρεσκάρει την επιθετική γραμμή και στο τελευταίο 20λεπτο έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ Β μάλιστα βρήκε και δεύτερο γκολ στο 87′. Ο Τζίμας σούταρε, ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε αλλά ο Χατζηστραβός με κεφαλιά εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της για τη φετινή Super League 2 την ερχόμενη Κυριακή, όταν κι αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Μπαλωμένος , Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Τσαούσης, Γρόσδης, Σαλαμούρας (65′ Σαλαμούρας), Τάχατος (80′ Τσοπούρογλου), Φασίδης (65′ Τζίμας), Πανίδης (70′ Γκορντεζιάνι), Σπυρίδης (46′ Χατζηστραβός).

Δείτε τις εικόνες από το παιχνίδι ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...