Ο ΠΑΟΚ Β υποδέχεται τα Τρίκαλα

Eπιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον ΠΑΟΚ Β, ο οποίος υποδέχεται τα Τρίκαλα αύριο Πέμπτη 17.03 στις 15.00 στο γήπεδο του Μακεδονικού για τον εξ αναβολής αγώνα της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.
Ο ΠΑΟΚ Β υποδέχεται τα Τρίκαλα

Ο Δικέφαλος προέρχεται από την ήττα στην Καρδίτσα, έμεινε εκτός δράσης το περασμένο σαββατοκύριακο, καθώς αναβλήθηκε το παιχνίδι με τον Πιερικό, ξεκουράστηκε και είναι έτοιμος να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ έχει συγκεντρώσει 29 βαθμούς σε 21 ματς, ενώ τα Τρίκαλα έχουν 20 βαθμούς μετά από 22 αγώνες.

Η ομάδα προπονήθηκε το πρωί της Τετάρτης στο αθλητικό κέντρο της Σουρωτής, δίχως τον Κουλιεράκη και τον Τσαούση, που ανέβηκαν στην Α΄ ομάδα. Διαθέσιμος δεν είναι επίσης, ο τιμωρημένος Κούτσιας και οι τραυματίες Κουλούρης και Γιαξής. Επίσης ο Σμυρλής θα είναι στην αποστολή της Κ19 για το παιχνίδι στα Ιωάννινα.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β, λοιπόν, αποτελούν οι:Μπουργάνης, Μάροβιτς, Παναγιώτου, Τάχατος, Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης, Καλουτσικίδης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Ουεντραόγκο, Γιαξής, Τζίμας, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Σπυρίδης, Φασίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι, Χατζηστραβός, Γαϊτανίδης.

Διαβάστε ακόμη...