Ηγέτης κι εκτελεστής ο Κούρτιτς

Τον Δεκέμβριο ήρθε το αγωνιστικό ξέσπασμα του Γιάσμιν Κούρτιτς. Το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App επιβράβευσε τον Σλοβένο καθώς τον ανακήρυξε BOX MVP του μήνα.
Ηγέτης κι εκτελεστής ο Κούρτιτς

Ο Κούρτιτς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Έχει προσαρμοστεί πλήρως στο περιβάλλον του Δικεφάλου και στα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου και εμφανίζεται συνεχώς βελτιωμένος μέσα στο χορτάρι.

Τον Δεκέμβριο ήταν απλά απολαυστικός. Σκόραρε έξι γκολ, ήταν αλάνθαστος από την άσπρη βούλα, πέτυχε ένα υπέροχο γκολ-φάουλ στο παιχνίδι στη Λάρισα το οποίο ήταν και buzzer beater και ήταν πραγματικός ηγέτης.Έβγαλε πάθος στο παιχνίδι του, συνεργάστηκε άψογα με όποιον κι αν βρέθηκε μαζί στο γήπεδο στη μεσαία γραμμή, έδωσε και κέρδισε αμέτρητες μονομαχίες και συνέβαλε τα μέγιστα στο αγωνιστικό comeback του Δικεφάλου.

Στην ψηφοφορία για τον BOX MVP Δεκεμβρίου ο Κούρτιτς συγκέντρωσε το 52,18% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς .

Ο Σέρβος συνέχισε να είναι... καυτός και τον τελευταίο μήνα του 2021, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Τσούμπα Άκπομ που βρήκε τον εαυτό του, επέστρεψε στα γκολ και βοήθησε σημαντικά την ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...