Ήττα στην πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ Β

Αν και προηγήθηκε από νωρίς ο ΠΑΟΚ Β δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ολυμπιακό Β στην Καλλιθέα και ηττήθηκε με 3-1 για την 1η αγωνιστική του Βόρειου Ομίλου της Betsson Super League 2.
Ήττα στην πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ Β

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Δικέφαλο που πήρε προβάδισμα με αυτογκόλ του Καλογερόπουλου και κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα σε όλο το πρώτο μέρος παρά την πίεση των γηπεδούχων, το οποίο είχε πολλές δυνατές μονομαχίες κι αρκετή ένταση.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός Β συνέχισε να πιέζει, ο ΠΑΟΚ έψαχνε να χτυπήσει στην κόντρα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 65΄με ένα τυχερό γκολ με τον Κίτσο να κάνει γύρισμα από πλάγια θέση, τη μπάλα να κοντράρει στο σώμα του Ταλιχμανίδη και να καταλήγει στα δίχτυα.

Έξι λεπτά αργότερα ο Κουλιεράκης ανέτρεψε τον Μπα μέσα στην περιοχή κι αυτός ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-1, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βοΐλης στο 85′, εκμεταλλευόμενος αμυντική αδράνεια του Δικεφάλου.

Την επόμενη αγωνιστική, που θα διεξαχθεί στις 13 και 14 Νοεμβρίου, ο ΠΑΟΚ Β φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός Β: Τζολάκης, Μπα (85' Βοϊλης), Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Μαρίνος (89 Λιάτσος) , Κίτσος, Κωστή (81' Σαπουντζής), Σουρλής (89' Ντόι)

ΠΑΟΚ Β: Ταλιχμανίδης , Τσαούσης (75' Φασίδης), Καλουτσικίδης, Ίνγκασον(66' Αποστολόπουλος), Κουλιεράκης, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας (45' Γιαξής), Χατζηστραβός, Τζίμας (66' Παναγιώτου), Γαϊτανίδης, Πανίδης (58' Γκορντεζιάνι)

 

Διαβάστε ακόμη...