«Ο αντίπαλός πρέπει να μας φοβάται...»

Ώρα τελικού... ραντεβού με την ιστορία για την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, η οποία αντιμετωπίζει τις Αβαντίδες Χαλκίδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, την Κυριακή 13 Ιουνίου και ώρα 20:30.
«Ο αντίπαλός πρέπει να μας φοβάται...»

Ο Δικέφαλος έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον Α' Όμιλο της Α' Εθνικής, ως αήττητος, είναι έτοιμος να γράψει και πάλι ιστορία, κατακτώντας το 16ο τίτλο πρωταθλήματος από την ίδρυση του τμήματος.

Απέναντί του οι Άβαντες Χαλκίδας, οι οποίες τερμάτισαν πρώτες στον Β' Όμιλο της Α' Εθνικής προσπερνώντας την τελευταία αγωνιστική την Αγία Παρασκευή με την νίκη τους επί του Ατρομήτου με 6-2.

Ευχή της Μάνας του Συλλόγου, η ομάδα του Πέριτσα Κρστιτς να παίξει στον Πανθεσσαλικό το ποδόσφαιρο που αγαπήσαμε κατά την διάρκεια της σεζόν και να μας φέρει το πρωτάθλημα στον Λευκό Πύργο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πέριτσα Κρστιτς, μίλησε στο acpaok.gr, για το ραντεβού του Δικεφάλου με το 16ο πρωτάθλημα και τα όπλα της ομάδας για τον τελικό.

Για την προσέγγιση του τελικού... «Δεν θέλω να το αναδείξουμε σαν το πιο σημαντικό γεγονός. Κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει πίεση στις παίκτριες. Το πιο σημαντικό είναι πως πήραμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας χωρίς προβλήματα και ο τρόπος παιχνιδιού έχει ανέβει πολλά επίπεδα. Γι'αυτό τον λόγο ο αντίπαλός μας (σ.σ. Άβαντες Χαλκίδας) πρέπει να μας φοβάται.

Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής. Πρέπει να το επιβεβαιώσουμε. Για μας είναι πιο εύκολο γιατί πάμε στο παιχνίδι με την ψυχολογία μας στα ύψη. Αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο. Θα προετοιμαστούμε για να παίξουμε στο ανώτατο επίπεδο των ικανοτήτων μας.

Στρατηγικά θα αφοσιωθούμε σε δύο παράγοντες "κλειδιά". Να παίξουμε την καλύτερη δυνατή μας ομάδα και να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Οι αντίπαλοί μας θα πρέπει να ανησυχήσουν για την έκταση του σκορ».

Για τα όπλα της ομάδας... «Το κλείδι μας θα είναι η ανάλυση του αντιπάλου. Δεν θα τους αφήσουμε να μας εκπλήξουν και να μας αιφνιδιάσουν. Μετά το ποδόσφαιρό μας θα κυριαρχήσει τον δικό τους τρόπου παιχνιδιού. Αυτό θα είναι το όπλο μας».

Σε μία ιστορική μέρα για το AC PAOK TV, οι φίλοι του ΠΑΟΚ αλλά και του γυναικείου ποδοσφαίρου θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν αποκλειστικά τον μεγάλο τελικό με εικόνα, ήχο και περιγραφή.

Κυριακή 13 Ιουνίου 2021
Τελικός, Α' Εθνική
Πανθεσσαλικό Στάδιο
20:30, ΠΑΟΚ-Άβαντες Χαλκίδας (AC PAOK TV)

Διαβάστε ακόμη...