Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 14-0 την Καστοριά!

Ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής Κατηγορίας, υποδέχθηκε την ομάδα της Καστοριάς, της οποίας και επικράτησε με 14-0.
Καταιγιστικός ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 14-0 την Καστοριά!

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος, διατηρώντας τον έλεγχο από το ξεκίνημα, άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό με γκολ της Πούλιου. Οι Πίτσιου και Μήτκου ακολούθησαν, με τον ΠΑΟΚ να είναι πλέον μπροστά με 3-0. Μην αφήνοντας περιθώρια στις αντίπαλες τους, οι "ασπρόμαυρες" δε σταμάτησαν να σκοράρουν, κλείνοντας τελικά το ημίχρονο με 10-0 σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ, διατήρησαν τον ίδιο ρυθμό, με τον προπονητή να έχει τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής στις νεαρότερες αθλήτριες. Οι "ασπρόμαυρες", ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 14-0.

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ δε δίστασαν να αναδείξουν τις δυνατότητες τους και με καλή συνεργασία να προσφέρουν ένα ωραίο θέαμα! Ο ΠΑΟΚ, απέδειξε σε μία ακόμα αναμέτρηση, ότι παρά τις αλλεπάλληλες και μεγάλες διακοπές λόγω της πανδημίας του COVID-19, επέστρεψε δυνατότερος, με τη σκληρή δουλειά του να αποφέρει καρπούς και... γκολ!

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Δικέφαλο στις 6 Ιουνίου και ώρα 17:00 κόντρα στην Βασίλισσα Θράκης εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Δείτε την αναμέτρηση ...

Διαβάστε ακόμη...