Οι συνεργάτες του Ράζβαν Λουτσέσκου

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν επιστρέφει μόνος του στον Δικέφαλο, αλλά φέρνει και το επταμέλες επιτελείο του, με την τελική σύνθεση του ποδοσφαιρικού τμήματος να οριστικοποιείται τις επόμενες μέρες.
Οι συνεργάτες του Ράζβαν Λουτσέσκου

Ο Κριστιάνο Μπάτσι θα είναι ο πρώτος βοηθός του Ρουμάνου τεχνικού και θα είναι υπεύθυνος για το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας. Δίπλα στον Λουτσέσκου θα βρίσκεται κι ο Παντελής Κωνσταντινίδης. Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου θα είναι υπεύθυνος για τη μελέτη των αντιπάλων.

Ο Ματέο Σπαταφόρα επιστρέφει κι αυτός στη Θεσσαλονίκη, στο ίδιο πόστο που είχε και στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ, ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της ομάδας.

Μαζί μας θα είναι και πάλι οι Γιώργος Τσονάκας και Κυριάκος Τσιτιρίδης. Ο πρώτος θα είναι γυμναστής αποκατάστασης και αποθεραπείας, ενώ ο δεύτερος θα επιφορτιστεί με το κομμάτι της βίντεο ανάλυσης.

Στο τεχνικό τιμ του Ρουμάνου έχουμε και δύο νέα πρόσωπα. Ο Πάολο Καστορίνα θα αναλάβει χρέη υπευθύνου για την ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών, ενώ ο Χοσέ Μορέιρα θα είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...