Το PAOK Action στηρίζει την «Παιδική Ομπρέλα»

Σε μία νέα δωρεά προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του PAOK Action, για την ενίσχυση και βελτίωση των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών προς τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και τα μικρά παιδιά της Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Το PAOK Action στηρίζει την «Παιδική Ομπρέλα»

Ο Ενέα Μιχάι κι ο Χρήστος Τζόλης βρέθηκαν στην «Παιδική Ομπρέλα» του Δήμου Παύλου Μελά και συγκεκριμένα στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης και παρέδωσαν στην κοινωνική δομή τον απαραίτητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό & συσκευές, ηλεκτρονικούς υπολογιστές αλλά και αναλώσιμα υλικά με σκοπό την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την καθημερινής λειτουργίας της δομής.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους της δομής όπου εκεί τους περίμεναν και πολλοί μικροί μας φίλοι με τα δικά τους δώρα! Αυτοί με την σειρά τους δεν δίστασαν να μοιράσουν πολλά ασπρόμαυρα δώρα, χαμόγελα αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Ο Δήμαρχος του Παύλου Μελά κ. Δημήτριος Δεμουρτζίδης δήλωσε:«Η κοινωνικής δομή προσπαθεί να δημιουργήσει ίσες ευκαιρίες, κοινές αφετηρίες, να αμβλύνει ανισότητες μεταξύ των παιδιών και των ευπαθών ομάδων και ο ΠΑΟΚ – μέσα από την πολύ σημαντική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει τον τελευταίο χρόνο – ήρθε να καλύψει και να ενισχύσει το έργο και την αποστολή της δομής με αυτή την ιδιαίτερα πολύτιμη δωρεά.

Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πολλές φορές την ευαισθησία του, βρίσκεται δίπλα σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη και τους ευχαριστούμε πολύ» .«Γιατί για τον ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από τα 90 λεπτά ενός ποδοσφαιρικού αγώνα»

Διαβάστε ακόμη...