Fans’ Man of the Match ο Μιχαηλίδης

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης αναδείχθηκε  Fans' Man of the Match του αγώνα κόντρα στον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας για την 8η αγωνιστική των Play Offs της Super League Interwetten 2020-21.
Fans’ Man of the Match ο Μιχαηλίδης

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Άρη στο γήπεδο της Τούμπας και πήρε τεράστιο προβάδισμα για τη μάχη της δεύτερης θέσης, καθώς θέλει πλέον μόλις έναν βαθμό σε δύο αγώνες για να την εξασφαλίσει και μαθηματικά.Ο Δικέφαλος κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο, δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να κάνει ουσιαστική ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι και με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος πήρε τη νίκη.Εκ των κορυφαίων της ομάδας ο Γιάννης Μιχαηλίδης .

Ο στόπερ του Δικεφάλου πήρε φανέλα βασικού σε ένα ακόμα παιχνίδι κι ήταν εξαιρετικός. Αλάνθαστος αμυντικά, κομβικός στην ανάπτυξη και πάντα ήρεμος και με καθαρό μυαλό.Στην ψηφοφορία για τον Protergia Fans' Man of the Match o Μιχαηλίδης συγκέντρωσε το 27,55% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Ενέα Μιχάι . Ο Αλβανός στόπερ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από πολύμηνη απουσία και το έκανε εντυπωσιακά δίνοντας ασίστ στον Α.Ζίβκοβιτς για το 2-0. Ο Σέρβος ήταν αυτός που συμπλήρωσε το βάθρο, με μία ακόμα μεστή και ουσιαστική εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμη...