Ψηφίστε το Energoprojekt Play of the Month Απριλίου

Τρία ντέρμπι, τρεις νίκες, τρεις μοναδικές στιγμές έμπνευσης και ποιότητας. Δύο ασίστ και μία απόκρουση buzzer beater μπαίνουν στη μάχη για το Energoprojekt Play of the Month Απριλίου. Ελάτε να βρούμε όλοι μαζί τον τελικό νικητή.
Ψηφίστε το Energoprojekt Play of the Month Απριλίου

Πρώτος υποψήφιος ο Ομάρ Ελ Καντουρί . Στο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό ο El Maestro έκανε μία... μαγική ενέργεια. Πήρε τη μπάλα λίγο μετά το κέντρο και με μία απίθανη κάθετη μπαλιά διέλυσε την άμυνα του Ολυμπιακού, έβγαλε πέντε παίκτες εκτός παιχνιδιού και έδωσε την ευκαιρία στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να περάσει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να σκοράρει.

Επόμενος στη λίστα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης . Ο Goldkeeper ανέβηκε πολύ τον Απρίλιο και ήταν κομβικός στα περισσότερα παιχνίδια. Highlight του ήταν αναμφίβολα η απόκρουση που έκανε στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Άρη. Το παιχνίδι ήθελε δευτερόλεπτα για να λήξει, ο αντίπαλος επιθετικός βρέθηκε απέναντί του, αλλά ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου του αρνήθηκε το γκολ με μία εντυπωσιακή επέμβαση.

Τέλος στη συζήτηση μπαίνει κι ο Ράχμαν Μπάμπα. Ο Γκανέζος αριστερός μπακ στον ημιτελικό της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ, με την Ένωση να έχει το προβάδισμα, βγήκε μπροστά και έκανε την ενέργεια-κλειδί για την πρόκριση. Πίεσε ψηλά, έκανε ένα κλέψιμο, κοντρόλαρε τη μπάλα και με μία εξαιρετική μπαλιά έβγαλε τον Κρμέντσικ απέναντι στον τερματοφύλακας της ΑΕΚ κι αυτός με έναν κεραυνό έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΟΚ.

Συνδεθείτε στο PAOK TV, δείτε το βίντεο και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Διαβάστε ακόμη...