Fans’ Man of the Match ο Πασχαλάκης

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναδείχθηκε  Fans' Man of the Match του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τα ημτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Fans’ Man of the Match ο Πασχαλάκης

Ήταν μία μεγάλη νίκη. Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα προς τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, κέρδισε την ΑΕΚ με 0-1 μέσα στο ΟΑΚΑ και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης.

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό ποιοτικά, οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες, αλλά μία απίθανη εκτέλεση φάουλ του Τόμας Μουργκ στο φινάλε του αγώνα ήταν αρκετή για τον Δικέφαλο.Κομβικός για την ομάδα μας ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης .

Ο πορτιέρε του ΠΑΟΚ χρειάστηκε να επέμβει λίγες φορές στην αναμέτρηση αλλά η παρουσία του ήταν καταλυτική και κατάφερε να κρατήσει το μηδέν.Στην ψηφοφορία για τον Protergia Fans' Man of the Match o Πασχαλάκης συγκέντρωσε το 57,19% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο σκόρερ του Δικεφάλου. Ο Μουργκ μπορεί να αγωνίστηκε για μόλις τρία λεπτά, μπορεί να είχε ελάχιστες επαφές με τη μπάλα, αλλά σε μία από αυτές κατάφερε να κρίνει την αναμέτρηση.

Διαβάστε ακόμη...