Fans’ Man of the Match ο Α.Ζίβκοβιτς

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αναδείχθηκε Fans' Man of the Match του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 1η αγωνιστική των Play Offs της Super League Interwetten 2020-21.
Fans’ Man of the Match ο Α.Ζίβκοβιτς

Ο ΠΑΟΚ ήθελε να ξεκινήσει με νίκη την πορεία του στα Play Offs της Super League Interwetten και το κατάφερε κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Δικέφαλος επικράτησε με 3-1 της Ένωσης, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, έχοντας συγκεκριμένο πλάνο και καθαρό μυαλό στο γήπεδο και σε εξαιρετική μέρα τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς .

Ο Σέρβος εξτρέμ του Δικεφάλου χτύπησε στο ξεκίνημα και στο φινάλε του αγώνα και με δύο πανέμορφα γκολ ήταν αυτός που έκρινε κατά κύριο λόγο την αναμέτρηση. Ο Zile πέρα από τα γκολ είχε ένα γεμάτο 90λεπτο, με συμμετοχή σε όλες τις γραμμές και αμέτρητα τρεξίματα.

Στην ψηφοφορία για τον Protergia Fans' Man of the Match της αναμέτρησης ο Α.Ζίβκοβιτς συγκέντρωσε το 69,37% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε πανηγυρικά τον ατομικό τίτλο.

Ο μόνος συμπαίκτης του που κατάφερε να πιάσει διψήφιο ποσοστό ήταν ο Κάρολ Σφιντέρσκι . Ο Πολωνός σημείωσε δύο τέρματα κι αυτός, το ένα δεν μέτρησε, το άλλο όμως ήταν κομβικό με την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Διαβάστε ακόμη...