«Δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι»

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε
«Δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι»

η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ιωνικό Hellenic Coin, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Πλάτων» στη Νίκαια. Ο αγώνας που θα πραγματοποιηθεί για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan Basket League, θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί από το ERT SPORTS / ERTFLIX https://www.ertflix.gr/ert-sports-live/

O προπονητής του ΠΑΟΚ κ.Λυκογιάννης, αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Ιωνικό Hellenic Coin, τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, σε ένα δύσκολο γήπεδο και απέναντι σε μία ομάδα που παίζει με ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού τον τελευταίο ενάμιση περίπου μήνα, μετά τις απώλειες που είχε με την αποχώρηση του Smith και τον τραυματισμό του Κόνιαρη. Είναι μία ομάδα που με την ζώνη δημιουργεί αρκετά θέματα στον αντίπαλο και γενικά είναι ομάδα που έχει ποιότητα και στο Ελληνικό στοιχείο, αλλά και αξιόλογους ξένους παίκτες. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο για μας και αρκετά σημαντικό, όσο αφορά την κατάταξη που θα έχει η ομάδα στο τέλος της κανονικής περιόδου. Πρέπει να διαβάσουμε αυτά που θα μας δώσει η αντίπαλη άμυνα και να το συνδυάσουμε αυτό με τη δική μας αμυντική προσήλωση, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί προκειμένου να πάρουμε τη νίκη».

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, η αποστολή του ΠΑΟΚ, της οποίας ηγούνται οι κ.κ. Θανάσης Χατζόπουλος και Βασίλης Τριλυράκης, αναχώρησε για την Αθήνα.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Beau Beech, Sagaba Konate, Jermaine Love, Malcolm Griffin, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Αντώνης Καραγιαννίδης, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Νώντας Παπαντωνίου, Josh Carter και Elston Turner.

Διαβάστε ακόμη...