Συμφωνία Ιβάν - Βιεϊρίνια για έναν ακόμη χρόνο!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, Ιβάν Σαββίδης και Αντελίνο Βιεϊρίνια συμφώνησαν για ανανέωση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο!
Συμφωνία Ιβάν - Βιεϊρίνια για έναν ακόμη χρόνο!

Η επικοινωνία των δύο ανδρών, η συμφωνία και η επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ.

Αυτή τη φορά η υπόθεση έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες. Ο Ιβάν Σαββίδης τα είπε απευθείας με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, κάτι που άλλωστε συνηθίζουν να κάνουν οι δύο άνδρες, και τα πράγματα πήραν την τροπή που ήθελαν αμφότεροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ επικοινώνησε χθες το βράδυ μέσω skype με τον Πορτογάλο με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το συμβόλαιο που υπέγραψε πριν από μερικούς μήνες ο Βιεϊρίνια, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 δεδομένου πως και οι δύο πλευρές ήθελαν να δουν πως θα κυλήσει η φετινή σεζόν στο πλαίσιο της συνεργασίας τους και κατόπιν να καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι των συζητήσεων.

Και η συζήτηση έγινε απευθείας. Ιβάν Σαββίδης και Αντελίνο Βιεϊρίνια τα είπαν και συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους για έναν ακόμη χρόνο, με τη σημαία του ΠΑΟΚ να παραμένει στον ιστό της μέχρι το καλοκαίρι του 2022! Μένει -σαφώς- να πέσουν και οι σχετικές υπογραφές προκειμένου να κλείσει και τυπικά το θέμα.

Η συμφωνία των δύο ανδρών προτού ολοκληρωθεί η σεζόν δείχνει και τον τρόπο που επέλεξε -αυτή τη φορά- να κινηθεί ο ΠΑΟΚ, δουλεύοντας ήδη πάνω στη νέα χρόνια, επιλέγοντας να κλείσει από νωρίς ανοιχτές υποθέσεις και να σχεδιάσει με καθαρό μυαλό και χωρίς την πίεση χρόνου, την επόμενη ημέρα!

Διαβάστε ακόμη...