Fans’ Man of the Match ο Τζόλης

Ο Χρήστος Τζόλης αναδείχθηκε Fans' Man of the Match του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι για την 22η αγωνιστική της Super League Interwetten 2020-21.
Fans’ Man of the Match ο Τζόλης

Ο ΠΑΟΚ έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο Περιστέρι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και πέτυχε μία σημαντική νίκη. Ο Δικέφαλος κυριάρχησε στο γήπεδο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και το τελικό 0-2 θα μπορούσαμε να πούμε πως τον αδικεί βάσει εικόνας, καθώς είχε αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, ενώ δεν δέχθηκε φάσεις από τον αντίπαλο.Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμα παιχνίδι, ο Χρήστος Τζόλης .

Ο Golden Boy έκανε μία ακόμα γεμάτη εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Μπορεί να μην σκόραρε ή να έδωσε ασίστ, αλλά κέρδισε δύο πέναλτι, έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους συμπαίκτες του και ήταν εκεί στις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες της ομάδας.Στην ψηφοφορία για τον Protergia Fans' Man of the Match της αναμέτρηση ο Τζόλης συγκέντρωσε το 44,69% και κατέκτησε το βραβείο.Στη δεύτερη θέση, αρκετά κοντά στην κορυφή, βρέθηκε ο Αμρ Ουάρντα .

Ο Αιγύπτιος ήταν πολύ δραστήριος, έτρεξε πολύ και δημιούργησε πολλά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς , ο οποίος με το τέρμα του άνοιξε το δρόμο της νίκης στον Δικέφαλο.

Διαβάστε ακόμη...