Ψηφίστε το Play of the Month Ιανουαρίου

Τρεις πανέμορφες στιγμές ποδοσφαιρικής έμπνευσης διεκδικούν ένα βραβείο. Ας αποφασίσουμε για το PAOK TV Play of the Month Ιανοουαρίου μέσω του paokfc.gr.
Ψηφίστε το Play of the Month Ιανουαρίου

Η πρώτη φάση είναι το γκολ του Ίνγκι Ίνγκασον κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος. Μία εξαιρετική κομπίνα σε κόρνερ, με τον Κάρολ Σφιντέρσκι να δίνει την ασίστ με κεφαλιά προς τα πίσω στο πρώτο δοκάρι και τον Ισλανδό να εκτελεί. Ο Swarovski βάζει το όνομά του στις υποψηφιότητες.

Η δεύτερη ενέργεια δεν έφερε γκολ, αλλά προσέφερε ένα από τα highlights της σεζόν. Ο Μίκαελ Κρμέντσικ στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ αψήφησε τους νόμους της φυσικής και έπιασε μία κεφαλιά μετά από σέντρα του Αντελίνο Βιεϊρίνια . Δυστυχώς το δοκάρι μας στέρησε ένα πανέμορφο γκολ, αλλά ο Τσέχος θα παλέψει για έναν ατομικό τίτλο.

Τέλος στην κουβέντα μπαίνει και μία προσπάθεια, που θα μπορούσε να αποτελέσει τον ορισμό της ομαδικής δουλειάς. Ο Παναιτωλικός στην Τούμπα δημιούργησε πολλά προβλήματα με το pressing ψηλά, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους να διασπάσει την πίεση και με υποδειγματική ανάπτυξη να φτάσει μέχρι το γκολ με τον Τόμας Μουργκ . Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα διεκδικήσει το βραβείο ως ο παίκτης που έδωσε την ασίστ στον Αυστριακό με εξαιρετική κάθετη μπαλιά.

Συνδεθείτε στο PAOK TV, δείτε το βίντεο και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Διαβάστε ακόμη...