Στήριξη στον Α.Σ. Πέρα από το PAOK Club London

Ο Αθλητικός Σύλλογος Πέρα στην Κωνσταντινούπολη είναι η ζωντανή συνέχεια των αθλητικών σωματείων του Πέραν, Ερμή και Πέρα Κλουμπ, πριν από την Μικρασιατική Καταστροφή.
Στήριξη στον Α.Σ. Πέρα από το PAOK Club London

Ο Α.Σ. Πέρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως o μεγάλος αδελφός του ΠΑΟΚ, καθώς οι μεν αθλητές που παρέμειναν στην Πόλη ίδρυσαν τον Αθλητικό Σύλλογο Πέρα και οι δε αθλητές-πρόσφυγες λίγο αργότερα ίδρυσαν τον ΠΑΟΚ.

Ο Α.Σ. Πέρα βοήθησε με έμψυχο υλικό τον ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του και χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα. Η βοήθεια όποτε ζητήθηκε ήταν άμεση και ποιοτική.

Μέσα στον 20ο αιώνα ο Α.Σ. Πέρα αναδείχθηκε στον σπουδαιότερο αθλητικό σύλλογο της Πόλης και απόδειξη γι'αυτό αποτελούν τα εκατοντάδες τρόπαιά του.

Δυστυχώς μετά την δεκαετία του 60' και τη σημαντική μείωση του ελληνικού πληθυσμού ο σύλλογος οδηγήθηκε σιγά σιγά στην παρακμή.

Σήμερα κι ενώ ο ελληνικός πληθυσμός της Πόλης έχει συρρικνωθεί σε επίπεδα αφανισμού, ο ΑΣ Πέρα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ την βοήθειά μας ώστε να κρατήσει ζωντανή την σπίθα του ελληνικού αθλητισμού στην Κωνσταντινούπολη. Τα έσοδα του συλλόγου δεν καλύπτουν τις ανάγκες καθώς προέρχονται μόνο από τις ελάχιστες συνδρομές.

To PAOK CLUB LONDON προχωράει ενεργά και οργανώνει το πρώτο fundraising υπέρ του ΑΣ Πέρα. Τα στοιχεία του λογαριασμού για Αγγλία είναι:
PAOK FANS LONDON

30-98-97
54258060
Reference: ASPERA

Προς το παρόν η συλλογή χρημάτων θα γίνεται μόνο σε λίρες Αγγλίας, αν κάποιος δεν έχει αγγλικό λογαριασμό ή είναι στην Ελλάδα και θέλει να βοηθήσει παρακαλούμε να ενημερώσει για να τακτοποιήσουμε την μεταφορά. Το fundraising θα μείνει ανοιχτό για 2 εβδομάδες μέχρι την μεθεπόμενη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

ΔYΟ ΠΟΛΕΙΣ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ⚽

Υ.Γ. Αν κάποιος το θελήσει, μπορεί να γίνει μέλος του Α.Σ. Πέρα. Η συνδρομή είναι 50 ευρώ (46 λίρες) τον χρόνο και το μόνο που χρειάζεται είναι μία ταυτότητα ή διαβατήριο.

Διαβάστε ακόμη...