Fans’ Man of the Match ο Ζίβκοβιτς

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match του αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας για τη 4η αγωνιστική της Super League Interwetten 2020-21.
Fans’ Man of the Match ο Ζίβκοβιτς

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον ΟΦΗ εντός έδρας πολύ πιο δύσκολα από ότι μαρτυρά το τελικό 3-0. Αν και προηγήθηκε μόλις στο 8′ οι Κρητικοί πίεσαν και έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα , η οποία βρήκε τη λύση στο φινάλε και με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά κλείδωσε το τρίποντο.

Πρωταγωνιστής για τον Δικέφαλο ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς . O Mr Safe Hands πραγματοποίησε κομβικές επεμβάσεις σε όλο το παιχνίδι και κράτησε όρθια την ομάδα του όποτε παρουσιάστηκε κίνδυνος.Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match του παιχνιδιού ο Σέρβος συγκέντρωσε το 48,01% των ψήφων και κέρδισε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Κάρολ Σφιντέρσκι που ήρθε από τον πάγκο και βρήκε δύο φορές δίχτυα για να κλειδώσει το τρίποντο, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Ελ Καντουρί , που ήταν εξαιρετικός σε ένα ακόμα παιχνίδι, σκοράροντας μάλιστα και το πρώτο γκολ της ομάδας μας.

Διαβάστε ακόμη...