Ανακοίνωση του Πανελλήνιου ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών

Με ανακοίνωσή που εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών πήρε θέση αναφορικά με τη μη υποβολή ένστασης της ΠΑΕ ΑΕΚ, για το θέμα των αθεώρητων καρτών υγείας των παικτών μας ...
Ανακοίνωση του Πανελλήνιου ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών

Αναλυτικά ...

Ζήσαμε να το γευτούμε και αυτό. Αναστήθηκαν οι φαφούτηδες θωπευτές διαιτητικών αχαμνών που έπεφταν κατηγορίες για να γράψουν χρέη στο χιόνι, προκειμένου να μιλήσουν για αξιακό Κώδικα !

Ανέκαθεν έτσι ανώτερη και αδέκαστα ηθική υπήρξε η νέα αεκ, τόσο καθαρή που το 2018, συνεπικουρούμενη απο το έτερο σωματείο αριστείας, τους οπαδούς του οποίου παρακαλούσε να συνδράμουν σε βοήθεια για να αντιμετωπίσουν απο κοινού εμάς, πανηγύρισε αξημέρωτα πρωτάθλημα κολάρων και Κομίνηδων. Τόσο αθεράπευτα καθαρή που το 1983 για να κερδίσει τρόπαιο (εντελώς τυχαία εκ νέου εντός έδρας), διόρισε στραγάλι απευθείας απο τότε μπουμπούκι – πρόεδρο της ΕΠΟ, προηγουμένως διετελέσαντα πρόεδρό της. Ανώθευτοι και ρομαντικοί τόσο πολύ που Μεγάλο Σάββατο, έκαιγαν τοίχους στη Σολωμού για να ξεπλύνουν αμέτρητες νύχτες ντροπής και σπριντ, δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να γράφουμε για το '77, θα γράφουμε ως αύριο.....Τους ευχαριστούμε τους γενναιόδωρους, αλλά δεν θα πάρουμε. Παραμένετε βαθιά η ντροπή της Προσφυγιάς.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΧΘΕΣ απο την παε Π.Α.Ο.Κ. να θέσει τον εαυτό της στη διάθεση κάθε αρμόδιας Αρχής και να υποστεί ως οφείλει κάθε συνέπεια και ποινικό καταλογισμό που της αρμόζει για τα χθεσινά αίσχη που εξέθεσαν ανεπανόρθωτα τη λειτουργία της. Είναι αυτή η ίδια ανικανότητα που καθρεπτίστηκε φέτος και στο αγωνιστικό σκέλος.

Ανεπάρκεια στελεχών, γιατρών, συμβούλων, λογιστών κ.ο.κ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΧΘΕΣ απο τους αναρμόδια αρμόδιους , όχι απλά να παραιτηθούν, αλλά να μας αδειάσουν την γωνιά αυτοκτονώντας, τελετουργικό εγνωσμένης και κωδικοποιημένης στην αρχαιότητα υψηλής ηθικής συμπεριφοράς. Δεν αποτελεί πυροτέχνημα σαν την αναμενόμενη τοποθέτηση των χάρτινων παντελονάτων, αποτελεί προτεραιοποιημένη επιθυμία μας. "Κύριε" Κυριάκο Κυριάκο, εμείς μεγαλώναμε τον Π.Α.Ο.Κ. και ο Π.Α.Ο.Κ. μεγάλωνε εμάς σε τσιμεντένια πέταλα, όταν με χιόνια πανηγυρίζαμε γυμνοί κεφαλιές – μισή κατηγορία του Πάρη Ζουμπούλη, στα Συντριβάνια και τις λάσπες του γηπέδου που φτιάξαμε με τα χέρια μας, δεν περιποιούμε τιμές στους άρπαγες υβριστές μας, ούτε μεγαλώνουμε ιδέες ήδη δυσθεώρατες μπροστά στις μικρές ασήμαντες ζωές σας. Και μην τυχόν κανείς αναζητήσει σε μας Καληνύχτες σε Κεμάλ, τούτος ο κόσμος δεν θ' αλλάξει ποτέ και λοιπές πολιτικώς ορθές μπουρδολογίες.

Γιατι για μας δεν υπάρχουν πρώτες θέσεις, δεύτερες θέσεις και μαστραπάδες για να μετρηθούμε. Γιατί για μας ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι 90 λεπτά, δύο ώρες μια Κυριακή, ο Π.Α.Ο.Κ. έχει επίπτωση σ' όλη μας τη ζωή.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΑΘΗΝΩΝ».

Διαβάστε ακόμη...