Ο Ιούνιος του Εσίτι

Σε ένα δύσκολο διάστημα για την ομάδα, ο Άντερσον Εσίτι κέρδισε την προτίμηση του κοινού και αναδείχθηκε 11888 MVP Ιουνίου μέσω της ψηφοφορίας του paokfc.gr και του PAOK FC Official App.
Ο Ιούνιος του Εσίτι

 

Η παρουσία του στην ομάδα ξεκίνησε εντυπωσιακά. Στο πρώτο διάστημα πήρε φανέλα βασικού, αλλά με τον καιρό έχασε τη θέση του στην 11άδα. Δεν το έβαλε ποτέ κάτω, δούλεψε κι όταν κλήθηκε να βοηθήσει ήταν εκεί.

Η απουσία του Γιόσιπ Μίσιτς δημιούργησε κενό στη μεσαία γραμμή. Ο Αμπέλ Φερέιρα εμπιστεύτηκε τον The Tank κι αυτός φρόντισε να τον δικαιώσει και να στηρίξει τους συμπαίκτες του.

Έβγαλε ένταση και πάθος στο γήπεδο, ήταν σχεδόν απροσπέλαστος ανασταλτικά, τακτικά συνεπής και είχε αρκετές καίριες επεμβάσεις σε κρίσιμα σημεία.

Στην ψηφοφορία για τον 11888 MVP ο Εσίτι συγκέντρωσε το 59,68% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον πρώτο του ατομικό τίτλο με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Δημήτρης Γιαννούλης , που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση με την ομάδα πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης, όπως και πριν το lockdown, και το βάθρο συμπλήρωσε ο Φερνάντο Βαρέλα , που προσέφερε λύσεις σε άμυνα αλλά και... επίθεση.

Διαβάστε ακόμη...