Decade All Stars 2010-20: Forward

Πάμε να κλείσουμε την 11άδα των Decade All Stars και να βρούμε τον κορυφαίο επιθετικό της δεκαετίας μέσω της ψηφοφορίας του paokfc.gr.
Decade All Stars 2010-20: Forward

Τρεις εξαιρετικοί επιθετικοί που οι αντίπαλοι μάλλον δεν θέλουν να θυμούνται. Τρεις εντελώς διαφορετικοί παίκτες μ' ένα κοινό γνώρισμα: το... φονικό τους ένστικτο. Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης και Μουσλίμοβιτς διεκδικούν την τελευταία θέση στην 11άδα της δεκαετίας κι εσείς καλείστε να μας βοηθήσετε στην επιλογή.

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

Η εξαίρεση στον κανόνα των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Κι ο άνθρωπος που χρειαζόταν για να δώσει κάτι παραπάνω στον ΠΑΟΚ. Το γκολ. Ακόμα κι όταν ήταν... άφαντος.

Οχι, ο Πρίγιο δεν ήταν ο παίκτης που θα μάτωνε για την ομάδα. Το έκανε κι αυτό όταν χρειάστηκε, αλλά κυρίως... μάτωνε τα δίχτυα.

Στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ ήταν φόβητρο για κάθε αντίπαλη άμυνα και είχε εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας.

Σε 86 αγώνες σκόραρε 55 φορές, έδωσε άλλες οκτώ ασίστ και κατάφερε να πανηγυρίσει δύο Κύπελλα Ελλάδας, ενώ ήταν μέλος της ομάδας και στο πρώτο εξάμηνο της σεζόν του αήττητου νταμπλ, έχοντας μάλιστα προλάβει να σκοράρει 15 φορές.

Παράλληλα, είναι ο κάτοχος του ρεκόρ σκοραρίσματος σε μία σεζόν για τον Δικέφαλο με τα 27 της σεζόν 2017-18, ενώ έχει αναδειχθεί και πρώτος σκόρερ της Super League.

Στέφανος Αθανασιάδης

Ένας ακόμα υποψήφιος που είναι προϊόν των τμημάτων υποδομής του Δικεφάλου. Ο Στέφανος Αθανασιάδης εκπαιδεύτηκε στο PAOK Academy, το 2007 προωθήθηκε στην Α' Ομάδα και μέχρι τον Αύγουστο του 2017 έγραψε ιστορία με την ασπρόμαυρη φανέλα.

295 συμμετοχές, 106 γκολ, 36 ασίστ κι ένα Κύπελλο Ελλάδας είναι ο απολογισμός του Κλάους, που κατάφερε μέσω του Δικεφάλου να πετύχει τα πάντα, φτάνοντας μέχρι την Εθνική Ομάδα, ενώ είναι και ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με 20 γκολ.

Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Ήρθε στην ομάδα του 2008. Ένας χαρακτήρας παθιασμένος και με μπόλικη δόση τρέλας, έγινε από την αρχή ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας.

Αγωνίστηκε στην ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2011 και σε 89 αγώνες σκόραρε 20 φορές, δίνοντας παράλληλα και οκτώ ασίστ.

Ποιος από τους τρεις θεωρείτε πως είναι o κορυφαίος επιθετικός της δεκαετίας; Ψηφίστε μέσω paokfc.gr!

Διαβάστε ακόμη...