Ανεπιθύμητοι!

Η σημερινή επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη, στη Βέροια εξελίχτηκε σε μια...άρον άρον φυγή του, καθώς δεκάδες ΠΑΟΚτσήδες είχαν συγκεντρωθεί έξω από το χώρο που παρευρισκόταν σε μια καθ΄ όλα ειρηνική διαμαρτυρία.
Ανεπιθύμητοι!

Σε συνέχεια των χθεσινών δράσεων (δείτε ΕΔΩ) και σε μια απολύτως ειρηνική διαμαρτυρία, την οποία έντεχνα μέλη της ασφαλείας του υπουργού αλλά και 2-3 αγρότες που παρευρίσκονταν εκεί, επιχείρησαν να τορπιλήσουν προτείνωντας τη...σύγκρουση με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ (όπως χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε σε video ΕΔΩ, μετά το 25ο λεπτό του), οι οπαδοί του Δικεφάλου σήκωσαν πανό που έγραφε “Βουλευτές ΝΔ, τσιράκια του Μαρινάκη, κάτω τα ξερά σας από τον ΠΑΟΚ” διαμαρτυρόμενοι για την προσπάθεια αμαύρωσης του ΠΑΟΚ από την κυβέρνηση και αυτούς που την ελέγχουν και την καθοδηγούν.

Οι περίπου 60 οπαδοί του Δικεφάλου που μαζεύτηκαν έξω από το Επιμελητήριο Ημαθίας, έδειξαν με τον τρόπο τους ότι από τούδε και στο εξής, οι βουλευτές της Ημαθίας αλλά και τα όποια κυβερνητικά στελέχη είναι απολύτως ανεπιθύμητοι στην περιοχή.

Η πορεία είχε απολύτως ειρηνικό χαρακτήρα, σε ένα θέμα που πλέον έχει αποκτήσει και κοινωνικές διαστάσεις, καθώς η συμπεριφορά αυτή, απέναντι σε ένα αθλητικό σωματείο, είναι απλά η αφορμή. Τα αίτια είναι βαθιά, καθημερινά και έχουν ως κύρια πηγή την ανισονομία που διέπει κάθε έκφανση του Ελληνικού κράτους. Πέρα από τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, που ειδικά η παρατημένη Βόρεια Ελλάδα υποφέρει, είναι αυτή η ασυλία έναντι του νόμου συγκεκριμένων παραγόντων που οδηγεί σε τέτοιες αντιδράσεις.

Θα πρέπει κάποιοι παράγοντες, ειδικά κυβερνητικοί, να κατανοήσουν ότι ο ΠΑΟΚ, ως ένα σωματείο που διαχρονικά υπέφερε από το κράτος των Αθηνών, ως ένα σωματείο που εκ της ιδρύσεως του είναι ένας φορέας Περηφάνιας αλλά και Αντίστασης μπορεί και θα δώσει τη σπίθα αυτή που χρειάζεται ώστε να υπάρξει γενικευμένη κοινωνική αντίδραση κατά της ανισονομίας που διέπει κάθε κοινωνική έκφανση του Ελληνικού κράτους.

Ήδη ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ΑΚΥΡΩΣΕ όλες του τις επισκέψεις στη Βόρεια Ελλάδα (Καβάλα, Κιλκίς, Κατερίνη, Βέροια) και έπεται συνέχεια...

ΥΓ: Αν και ο Υπουργός με την φυγή του απέφυγε να απαντήσει και στις δεκάδες ερωτήσεις που του είχαν τεθεί από τους αγρότες που παρευρίσκονταν εκεί. Ίσως να τον...βόλεψε τελικά...

Δείτε παρακάτω video:

 

Διαβάστε ακόμη...