Παρέμεινε στην κορυφή με πεντάρα!

Για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, διέλυσε στην Τριανδρία τις Αμαζόνες Δράμας με 5-1...
Παρέμεινε στην κορυφή με πεντάρα!

Ο Δικέφαλος πήρε το 14ο νικηφόρο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με τις Ελπίδες Καρδίτσας.

Ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS ο οποίος δεν συνάντησε καμία δυσκολία στο σημερινό αγώνα, πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση στο γήπεδο, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει τον δείκτη του σκορ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτριες της ομάδας μας προηγήθηκαν με 2-1 και πήγαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις στα αποδυτήρια, καθώς έβαλαν τις βάσεις για ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο και κατέκτησαν με 5-1 τελικό σκορ.

Στο 13' η Παντελιάδου άνοιξε το σκορ για τις Νταμπλούχες Ελλάδας και μετά από 13 λεπτά και συγκεκριμένα στο 26' η Βαρδαλή έκανε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, με τις φιλοξενούμενες να έχουν μειώσει, τα κορίτσια του Δικεφάλου πείσμωσαν και με χατ τρικ στην επανάληψη της Παντελιάδου (71', 79', 83') και συνολικά τέσσερα τέρματα, πήρε τη νίκη με 5-1 τελικό σκορ.

Η ομάδα του Δικεφάλου πλέον στρέφει το βλέμμα της στο εκτός έδρας ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, με τις Ελπίδες Καρδίτσας, που θα πραγματοποιηθεί μετά την διακοπή για το Πάσχα, στις 22 Απριλίου.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου (81' Πατερνά), Παλαμά (82' Δοϊρανλή), Γεωργίου (64' Γιάννου Δ.), Κακαμπούκη, Μάρκου, Στράντζαλη (87' Προξένου), Βαρδαλή, Παντελιάδου, Νεφρού

.................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέρησης

Τέλος

87ο λεπτό: Προξένου στη θέση της Στράντζαλη

84ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ η Παντελιάδου και 5-1

82ο λεπτό: Δοϊρανλή στη θέση της Παλαμά

81ο λεπτό: Πατερνά στη θέση της Γκάτσου

79ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ η Μάρκου και 4-1 

72ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ η Παντελιάδου και 3-1

64ο λεπτό: Η Γιάννου Δ. στη θέση της Γεωργίου

60ό λεπτό: Τίποτε το ιδιαίτερο στα πρώτα λεπτά της επανάληψης

17:42 Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

45ο λεπτό: Μειώνουν οι Αμαζόνες σε 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, στη μοναδική αξιόλογη επιθετική προσπάθεια της ομάδας της Δράμας ως τώρα!

43ο λεπτό: Δοκάρι για τον ΠΑΟΚ με τη Μάρκου

26ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ η Βαρδαλή και 2-0

20ό λεπτό: Μονόλογος του ΠΑΟΚ το παιχνίδι 

14ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ η Παντελιάδου και 1-0 για τον ΠΑΟΚ 

16:40 Το παιχνίδι ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση

 

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου (81' Πατερνά), Παλαμά (82' Δοϊρανλή), Γεωργίου (64' Γιάννου Δ.), Κακαμπούκη, Μάρκου, Στράντζαλη (87' Προξένου), Βαρδαλή, Παντελιάδου, Νεφρού

* Εκτός απόστολής από πλευράς ΠΑΟΚ η Ντιμιτρίγιεβιτς

Διαβάστε ακόμη...